Aöfün askerlik şubesine ek c2 belgesi yollamasi

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
merhaba arkadaslar aöf okuyorum bi arkadaş alcak burodan ek c2 belgesi almak için büroya dilekçe yazmam lazımmıs aöf müşteri hizmetleri dedi sonra askerlik şubesine verelim elinde bunla ilgili dilekce örneği olan yada dilekce yazarken bana yardım edebilecek olan var mı varsa yardım ederse cok sevinirim acil bir durum..

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
Aöf 2014-2015 Askerlik Tecil İşlemleri
buna bak...
Posta yoluyla öğrenci durum belgesi (EK-C2) almak isteyen öğrenciler, AÖF bürosuna dilekçelerini gönderdikleri takdirde öğrenci durum belgeleri ilgili askerlik şubelerine gönderilecektir.

Öğrenci durum belgenizin (EK-C2) hatalı bilgi ile dökülmemesi için bilgilerinizi Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)’na giriş yaparak kontrol edebilir, hatalı bilgi var ise düzeltilmesi için AÖF bürolarına başvurabilirsiniz. gibi maddelerde dikkat çekici...

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Aöf 2014-2015 Askerlik Tecil İşlemleri
buna bak...
Posta yoluyla öğrenci durum belgesi (EK-C2) almak isteyen öğrenciler, AÖF bürosuna dilekçelerini gönderdikleri takdirde öğrenci durum belgeleri ilgili askerlik şubelerine gönderilecektir.

Öğrenci durum belgenizin (EK-C2) hatalı bilgi ile dökülmemesi için bilgilerinizi Açıköğretim Öğrenci Otomasyonu (Türkiye)’na giriş yaparak kontrol edebilir, hatalı bilgi var ise düzeltilmesi için AÖF bürolarına başvurabilirsiniz. gibi maddelerde dikkat çekici...

Posta yoluyla öğrenci durum belgesi ek c2 nasıl hallederiz peki?

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
Posta yoluyla öğrenci durum belgesi ek c2 nasıl hallederiz peki?
AÖF bürolarına bizzat başvurup öğrenci durum belgesi (EK-C2) alarak askerlik şubelerine verebilirler. demişler git AÖF bürosuna oradan iste... askerlik şubesine elden ver... daha hızlı olur...

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
AÖF bürolarına bizzat başvurup öğrenci durum belgesi (EK-C2) alarak askerlik şubelerine verebilirler. demişler git AÖF bürosuna oradan iste... askerlik şubesine elden ver... daha hızlı olur...

Ben senin dediğini anladım da benim bulunduğum yerde büro yok il'e gitmem lazım alıp gelmem lazım orda şöyle yaziyor...

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Evet gittim aldım burodan 5dk da veriyor ...