AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı Mı? İşte Son Durum!

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
41NRo0.jpg


Açıköğretim Fakültesi için yapılan sınavlar sonrasında gözler sınav sonuçlarına çevrildi.

Anadolu Üniversitesi internet sitesi üzerinden açıklanacak olan sınavlar için yoğun giriş yapıldığı görülürken henüz sınav sonuçları açıklanmadı. Anadolu Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Naci Gündoğan’ın özellikle sosyal medya hesabı üzerinden soru yağmuruna tutulduğu Açıköğretim Fakültesi sınavları ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

1.5 Milyon Öğrenci Kapsam Altında!

Yaklaşık bir buçuk milyon öğrencinin yer aldığı fakültede geçtiğimiz dönemlerde yapılan sınavlarda özellikle sınav sonrasında 20 günlük bir açıklama süresinin bulunduğu belirtilmişti. Bu nedenle sınav sonrasındaki 20 gün içerisinde sınav sonuçlarının açıklanması beklenirken henüz sonuçların açıklanmaması, sınava giriş yapan öğrencilerin de sabırsızlanmasına neden oldu.

Türkiye genelinde oldukça ilgi gören Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi farklı eğitim imkanları ile pek çok kişinin uzaktan ve dışarıdan eğitim almasını sağlıyor. Sınav sonuçlarının açıklandığının duyurulmasının ardından sınava giren tüm öğrenciler resmi internet sitesi üzerinden giriş yapacakları portallar sayesinde sınavlardan aldıkları notları görebilecek.
 
Üst