the-godfather
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 32
Ama önceden deselerdi ki para yatırma saydım gitmezdim bnde güz döneminde girdim 7 ders 1 ders kopya dediler 6 ders geçtik sonra bahar dönemi dersi seçtik 7 ders bugün sınav günü böyle bişey geldi oda kopya muamelesi ekran görüntüsü attm arkadasa zaten zorla kazanılıyor para birde pandemide zorluk çekiliyor insanlar stresli zatn varya .....Yönetmelik gayet açık.
Sınav Kuralları Madde 12:
(3) Sınavı/sınavları geçersiz sayılan öğrenci bu ders/derslerden 0 puan almış kabul edilir. Kopya nedeniyle sınavı/sınavları geçersiz sayılan öğrenci, kopya olayının gerçekleştiği sınav dönemini izleyen ilk sınav döneminde hiçbir dersin sınavına giremez. Bu öğrenci hakkında 18/8/2012 tarihli ve 28388 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendi ve 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi hükümleri uygulanmaz.
Kopya çekerken yakalandığından sonraki İLK SINAV DÖNEVİ giremezsin diyor kural zaten. Yani otomatikman ne zaman yakalanırsan yakalan 1 Dönemini yakıyoz diyor.Ama önceden deselerdi ki para yatırma saydım gitmezdim bnde güz döneminde girdim 7 ders 1 ders kopya dediler 6 ders geçtik sonra bahar dönemi dersi seçtik 7 ders bugün sınav günü böyle bişey geldi oda kopya muamelesi ekran görüntüsü attm arkadasa zaten zorla kazanılıyor para birde pandemide zorluk çekiliyor insanlar stresli zatn varya .....