AÖF kural ihlali !!

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Bugün sınava girecektim AÖF tarafından sınav kuralları aykırı yapmışım bir ders güz dönemde kopya oldu smdi bahar dönemi 7 derse giremiyorum ne yapmalıyım

Ekli dosyalar

• IMG-20210410-WA0002.jpg
    IMG-20210410-WA0002.jpg
    44.1 KB · Görüntüleme: 195

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Geçmiş olsun. Yapabileceğin pek bir şey yok. İstersen üniversiteye itiraz hakkını kullan. Normalde bu durumu sana tebliğ etmeleri lazım. Ettilerse ve yasal süre dolmadıysa itiraz et kabul edilirse tekrar girebilirsin de eğer kopya çektiysen itiraz işine girme. Anadolu AOF genelde gerçekten kopya çekenleri tespit ediyor

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Yönetmelik gayet açık.

Sınav Kuralları Madde 12:

(3) Sınavı/sınavları geçersiz sayılan öğrenci bu ders/derslerden 0 puan almış kabul edilir. Kopya nedeniyle sınavı/sınavları geçersiz sayılan öğrenci, kopya olayının gerçekleştiği sınav dönemini izleyen ilk sınav döneminde hiçbir dersin sınavına giremez. Bu öğrenci hakkında 18/8/2012 tarihli ve 28388 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendi ve 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi hükümleri uygulanmaz.

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Yönetmelik gayet açık.

Sınav Kuralları Madde 12:

(3) Sınavı/sınavları geçersiz sayılan öğrenci bu ders/derslerden 0 puan almış kabul edilir. Kopya nedeniyle sınavı/sınavları geçersiz sayılan öğrenci, kopya olayının gerçekleştiği sınav dönemini izleyen ilk sınav döneminde hiçbir dersin sınavına giremez. Bu öğrenci hakkında 18/8/2012 tarihli ve 28388 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (d) bendi ve 7 nci maddesinin birinci fıkrasının (e) bendi hükümleri uygulanmaz.
Ama önceden deselerdi ki para yatırma saydım gitmezdim bnde güz döneminde girdim 7 ders 1 ders kopya dediler 6 ders geçtik sonra bahar dönemi dersi seçtik 7 ders bugün sınav günü böyle bişey geldi oda kopya muamelesi ekran görüntüsü attm arkadasa zaten zorla kazanılıyor para birde pandemide zorluk çekiliyor insanlar stresli zatn varya .....

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Kopya olarak sayılmasına vesile olacak ne yaptınız biz arkadaşlar da ona dikkat ederek girelim sınava

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ama önceden deselerdi ki para yatırma saydım gitmezdim bnde güz döneminde girdim 7 ders 1 ders kopya dediler 6 ders geçtik sonra bahar dönemi dersi seçtik 7 ders bugün sınav günü böyle bişey geldi oda kopya muamelesi ekran görüntüsü attm arkadasa zaten zorla kazanılıyor para birde pandemide zorluk çekiliyor insanlar stresli zatn varya .....
Kopya çekerken yakalandığından sonraki İLK SINAV DÖNEVİ giremezsin diyor kural zaten. Yani otomatikman ne zaman yakalanırsan yakalan 1 Dönemini yakıyoz diyor.

Açıkçası AÖF'ün çokta umrundaydı :) Parayı kolay mı kazanıyon zor mu kazanıyon sınıf geçiyon mu geçmiyon mu veya mezun oluyon mu olmuyon mu. Kopya çekersen cezası vardır. Ve verdikleri ceza doğrudur bana görede. Kural ihlali flanda yoktur.