rastegamer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 18
Merhabalar. Oyun için AOC E2470SWDA alınır mı?
Monitöre açın ve uzaklığın önemli. Yakın bakacaksak 23 inç monitöre kafanı sağa sola çevirmek zorunda kalabilirsin. Monitöre uzak olacaksan tavsiye ederim. Ama yakın olacaksan 21,5 fazlasıyla yeterli. Hatta büyük bile gelebilir.23 inch mi önerirsiniz 21 inch mi?
Ben monitörü tavsiye etmiyorum kesinlikle alma kör olursun. Ayrıca parlaklık ayarı yapılmıyor resmen yazılım falan indirmen gerekiyor ama olmuyor tam bir skandal. Bu kadar parlak ve gözü rahatsız eden monitör alınmaz. Asus VP228H gayet güzel ve oyun için uygun.
Aynen öyle. İnsan alt panele parlaklık ayarı koyar değil mi ? Yaptıkları yazılımda bir halta yaramıyor. Ama iyi monitörleri de var AOC nin şimdi. FULL HD Monitörlerinin çok güzel görüntüsü var ama ne yazık ki insan gözü için uyumlu değil.Aocların çoğu baya parlak bende e2262v var samsung s23 den sonra bakınca 10 saniye sonra gözümü acıtıyordu yan yana koyunca zaten samsung sönük kalıyordu biraz da alışmak gerekiyor abim felan hala bakamıyor ekrana
23 inch mi önerirsiniz 21 inch mi?
23 inch önerirseniz hangi monitör, 21 inch önerirseniz hangi monitörü önerirsiniz? Bütçe 450 TL.
Aynen öyle. İnsan alt panele parlaklık ayarı koyar değil mi ? Yaptıkları yazılımda bir halta yaramıyor. Ama iyi monitörleri de var AOC nin şimdi. FULL HD Monitörlerinin çok güzel görüntüsü var ama ne yazık ki insan gözü için uyumlu değil.
Kim kötü diyor beraber bakalım.İnternette okuduklarıma göre kötü diyorlar almalımıyım?
İsmini duymadığı bir markaya neden yorum yapıyor ki bu adam ? Sen bakma bu gibi yorumlara.
Bir sorum daha olucak bazı yerlerde 23 inch büyük bazılarında 23 inch siz oyun oynanmaz diyorlar. Kaç inch almalıyım karar veremedim. Şuan bir monitörüm var ama 18.5 inch[emoji5].
Teşekkürler 21.5 almaya karar verdim.