Anüs kılları alma yöntemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SoruSoranArkadaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhabalar. 14 yaşındayım ve anüs çevresinde kıllarım var. Sanırım kıl dönmesi olmaması için düzenli olarak kısaltılmaları gerekiyormuş. Ama ben kısaltmada çok zorlanıyorum. . Makasla kısaltmaya çalışırken kanattım felan. Nasıl kısaltabilirim?

Nixc0r

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
16,928
Merhabalar. 14 yaşındayım ve anüs çevresinde kıllarım var. Sanırım kıl dönmesi olmaması için düzenli olarak kısaltılmaları gerekiyormuş. Ama ben kısaltmada çok zorlanıyorum. . Makasla kısaltmaya çalışırken kanattım felan. Nasıl kısaltabilirim?
sağlık forumları var oralara yazsanız daha iyi olur bence

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Kıl dönmesi için değil. Dinin bir şartıdır bu . Bunu sadece kıl dönmesi diye bilmen ne kadar aciz bir durum :(

SoruSoranArkadaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kıl dönmesi için değil. Dinin bir şartıdır bu . Bunu sadece kıl dönmesi diye bilmen ne kadar aciz bir durum :(
orasını bilemem ama zaten dinimiz temizlik ve hijyene önem verir bu açıdan bakmanızı garipsedim doğrusu. kıl dönmesi amiliyatını olduktan sonra çok pişman olan var. kıllarımı niye kısaltmadım diye.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338

Bu konunda her şeye cevap verdik aslında, başlıkta sorduğun soru dahil. :)

SoruSoranArkadaş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
teşekkür e

Bu konunda her şeye cevap verdik aslında, başlıkta sorduğun soru dahil. :)
teşekkür ederim

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Halk dilinde bir esprisi vardır.. Ancak bir sağlıkçıya bu soruları sormanız sizin yararınıza olacaktır.

1372931_o81c8.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...