nyoo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
İşte Fenerbahçe'li taraftarların ANTU.com da yaptıkları Milan Baros yorumları. 

BAROS‚ G.SARAY´Da gibiymiş !!!!
peaceee
bir futbolcu transferi için hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum..
hemde hiç sevmediğim bir takıma..
Yıllardır çubuklu forma altında hayal ettiğim (4 yıldır) ve de sürekli takip ettiğim 2 oyuncuyla bu culsuzlar ilgilendi ve birisini aldıklarını öğrendim..
her yıl son dakika da bu 2 ismin gönlümden geçtiğini ve tam aradığımız türde golcüler olduğunu söyleyip duruyodum
maalesef ki baros gazsarayda..

ama inşallah ümit karan ve grubu bu adamı kaçırır..!
gol sayısına değil savunmaları nasıl yıprattığına bakın bence..
son örnek portekiz cek macı..
bu yaşıma kadar gördüğüm cinconun yaptığı ve yapacağı en iyi transfer..
HAYIRLI OLMAZ İNŞALLAH..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
samet1304
Sona yaklasmıslar .....
Acıklamaya ramak kalmış

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gokhan60
Eyvah yandık ligten çekilelim artık

smile35
hani ekonomimiz çok iyiyiydi oyuncular bize gelmek için meneger yollardı bu gs da para yok (sözde) avrupa vizyonu bitmiş‚ödeme yapılmadığı için kaçan oyuncular sayesinde dünyaya reklam olmuş ama herşeye rağmen takımlarına takır takır oyuncu alıyorlar bizde maldonadoyu alıyorum deivid iyileşecek diye bekliyoruz uğur boral dan sevilla da oynadığı oyunu bekliyoruz

BaxeN
cok iyi bir transfer olur

Alparslan024
ezeli rekabette bizler taraftar olarak 65 li taraftarlara fark attigimizi kombine satislari ve forma satislari ile kanitladik.yönetimimizin bu hafta icinde FENERBAHCEye yakisan adamlari getirecegine inaniyorum.renktaslar düsünün sampiyon 65 in ali sami yen deki ilk macinda stadin yarisi bosdu.adamlar kewell.meira.baros gibi üc tane yildiz transfer ettiler ve arda gibi oyuculari var.helal olsun
nyoo: bravo, objektif bir yorum
Forza FB
Vay be helal olsun 6s´ye adamlar toplam 5-6 milyon euro´ya bizden 10 kat iyi transfer yaptılar
Bugrafeb
Biz böyle her gelene lige renk getirir demeye başladıkta renktaşım ‚ ligin rengi sarı kırmızıya dönmeye basladı farkında değiliz.
BAROS? G.SARAY´Da gibiymiş !!!! - Antu.com Forumları ver.19.07

BAROS‚ G.SARAY´Da gibiymiş !!!!
peaceee
bir futbolcu transferi için hiç bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum..
hemde hiç sevmediğim bir takıma..
Yıllardır çubuklu forma altında hayal ettiğim (4 yıldır) ve de sürekli takip ettiğim 2 oyuncuyla bu culsuzlar ilgilendi ve birisini aldıklarını öğrendim..
her yıl son dakika da bu 2 ismin gönlümden geçtiğini ve tam aradığımız türde golcüler olduğunu söyleyip duruyodum
maalesef ki baros gazsarayda..

ama inşallah ümit karan ve grubu bu adamı kaçırır..!
gol sayısına değil savunmaları nasıl yıprattığına bakın bence..
son örnek portekiz cek macı..
bu yaşıma kadar gördüğüm cinconun yaptığı ve yapacağı en iyi transfer..
HAYIRLI OLMAZ İNŞALLAH..
samet1304
Sona yaklasmıslar .....
Acıklamaya ramak kalmış

gokhan60
Eyvah yandık ligten çekilelim artık

smile35
hani ekonomimiz çok iyiyiydi oyuncular bize gelmek için meneger yollardı bu gs da para yok (sözde) avrupa vizyonu bitmiş‚ödeme yapılmadığı için kaçan oyuncular sayesinde dünyaya reklam olmuş ama herşeye rağmen takımlarına takır takır oyuncu alıyorlar bizde maldonadoyu alıyorum deivid iyileşecek diye bekliyoruz uğur boral dan sevilla da oynadığı oyunu bekliyoruz
BaxeN
cok iyi bir transfer olur
Alparslan024
ezeli rekabette bizler taraftar olarak 65 li taraftarlara fark attigimizi kombine satislari ve forma satislari ile kanitladik.yönetimimizin bu hafta icinde FENERBAHCEye yakisan adamlari getirecegine inaniyorum.renktaslar düsünün sampiyon 65 in ali sami yen deki ilk macinda stadin yarisi bosdu.adamlar kewell.meira.baros gibi üc tane yildiz transfer ettiler ve arda gibi oyuculari var.helal olsun
nyoo: bravo, objektif bir yorum
Forza FB
Vay be helal olsun 6s´ye adamlar toplam 5-6 milyon euro´ya bizden 10 kat iyi transfer yaptılar
Bugrafeb
Biz böyle her gelene lige renk getirir demeye başladıkta renktaşım ‚ ligin rengi sarı kırmızıya dönmeye basladı farkında değiliz.
BAROS? G.SARAY´Da gibiymiş !!!! - Antu.com Forumları ver.19.07