Antivirüs'e Bak....?

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kasperkys internet securitiy 2012 .30 günlük deneme sürümü kulandım
Bazen kendi özel programlarımı tartatım test amçlı Ardamax_Keylogger_3.7 özel programım Kasperkys internet securitiy 2012 Taratım
hiç oralı bile olmadı sanki uyuyor
Eset smart security taratım anında yok eti dosyayı
Kendi kanımca Eset smart securitiy 2012 alt yapısı Kasperkys daha sağlam daha güçlü......:)
Bu konu tamamen bana ayıt alıntı değil

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
sadece bi zararlıyı kaçırdı diye bunu genel kanı olarak algılamamak lazım. bağımsız test kuruluşlarının sonuçlarına bakmak daha mantıklı olur. sonuçta onlar binlerce zararlıyla deniyor :)

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tamamda o Ardamax dediğin firma alıyor eline kasperskyı yakalanmaması için herşeyi yapıyor kendi kdlarını düzenliyor sonra verisoyn olarak yayınlıyor. Bu şekildede kaspere belli bir süre yakalanmıyor.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Anti virüsler boşuna güncellenmiyor şuan iyi virüs kodlayan bilgili biri hiç bir güncel anti virüse yakalanmayan keylogger tarzı zararlı yazılımlar yapabilir virustotal da taratırsın goodware çıkar anca güncelleyince ileri'ki zamanlarda yakalar anti virüsler ondan bilmediğiniz her exe dosyasını açmayın ama çoğu anti virüs'de yapay zeka mevcut norton sonar koruması gibi exe tarıyorsun bulmuyor ama exe açtığında şüpheli davranış diye uyarı verip engelleyip siliyor.

Turkuazan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
direk microsoft ürünü olan security essentialı kullan sıkıntı çekme ( crack dll lerde error verir bi tek sorun odur ) ama rahatlık çekersin