Antivirüs Programımı Yoksa Online Taramamı?

muhammet19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bilgisayara Antivirüs Programımı Yüklemek Daha İyi Yoksa Online Taramamı Yapmak Daha İyi Hangisi?

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Antivirüs tarama yapmak en iyi sonucu verir. Online tarama pek randımanlı olmaz + İnternetiniz herhangi bir nedenle keslirse yarım kalır. +Online tarama bilgisayarınızı korumaz sadece tarar ama antivirüs gerçek zamanlı koruma ve tarama sağlar.

crazymafya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle online tarama. Ama bir de şu var. Esas AV kişinin kendisi bu devirde. Eğer siz bakıp çıkarım internete. Öle kötü kötü (anladın sen onu) yerlere girmem diyorsan gerek bile yok antivirüse. Ama tabi bazı sitelerde açılan pop-uplardan bile bulaşabilir o ayrı mesele. Yani diyeceğim o ki ben neti sadece haber okumak, sosyal ağlarda gezmek gibi hava işlerde kullanırım diyorsan AV kurma veya dediğin gibi online tarama yaptır.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ben de Antivirüsü kaldırdım, şuan nette gezinirken de NoScript eklentisini kullanıyorum ve çok fazla birşey olabileceğine de ihtimal vermiyorum zaten, @crazymafya'nın da dediği gibi nette gezinirken kendini bilirsen birşey olmaz.

trgs32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
avira antiviri öneririm hiç online taramayı denemedim..
bilgisayarına korsan oyun kuruyorsan kesin yükle derimm..