Antivirüs Programı Tavsiye Eden Varmı

efecelikcan2004

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Antivirüs Programı Tavsiye Eden linkini ve ismini lütfen yazsın.:laugh::laugh::helpsmilie:

-

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
mesajlarımızın tamamını kalın ve renkli yazmıyoruz. iyi forumlar

Reaksiyon puanı
16,128
avast biraz dalga geçen linkler veriyor gibi windows diye belirtmiş te os x ve linux'a onu kurmaya gerek yok ki...

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Çıktığından beri ben Eset kullanıyorum. Free versiyonlar o kadarda sağlıklı değildir.

Zaris

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitdefender kullan gözün arkada kalmasın.

Ö

ölümün nefesi

SDN Okuru
KIS kur anti virüsler işe yaramaz... avast, eset v.s. kendilerini bile koruyamaz...

ibrahim.unyeli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer en az 4 core'u ve 4GB rami olan bir bilgisayar kullanıyorsanız Symantec EndPoint önerebilirim.

Reaksiyon puanı
16,128
hala (c)eset öneren var...onu kuracağıma hiç windows kullanmam Linux Mint kullanırım daha iyi ama avast free var...

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar:

Kaspersky, avast, guzel urunler tavsiye ederim. Bir zamanlar mksvir adinda cok iyi bir antivirus vardi hepsinden iyiydi.

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
1 yıl norton kullandım (lisanslı) , çok memnun kalmadım, şuanda kaspersky'ın antivirüsünün deneme versiyonunu kurdum, gayet başarılı görünüyor, satın almayı düşünüyorum. Fiyatıda takiplerine göre daha cazip.

egemenozbeyli

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Antivirüs programlarına nedense hiç güvenemiyorum. Bir yerden alıp diğer taraftan veriyorlar hissi uyandırıyorlar bende, bilgisayarımı dikkatli ve yedekli kullanmaya çalışıyorum, çok büyük sıkıntılar yaşadığımdada format atıyorum içim rahat devam ediyorum

mmayda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
paran varsa ve en iyisini istiyorsan norton ama bi altını istiyorsan eset smart securtiy iyidir.bende eset kullanıyorum.

ByTETTAX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky
Eset
Avira
Malwarebytes - Çok fazla iyi :D

nahrom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vallahi o kadar antivirüs programı denedim hepsi pc yi kastı...En iyisi nod 32 3.0 windows 7 hatali falan diyor ama öyle degil gayet iyi calisiyor ..hic kasmiyor...

Salih_1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sana önereceğim iki tane antivirüs var hangisini istersen
1.Bitdefender (En iyilerde 2015 ve 2016 da 1. sıradadır)
2.Kaspersky (En iyilerde 2015 den önce 1. sıradadır)

Not:Bu yazılımları çok ucuz bir mebla ödüyerek lisanslı kullan.Çünkü sen diğer yaılımlar gibi crack olmasını önermem sen antivirise sırtını yaslıyorsun bilgisayar ona emanet ediyorsun crackte ne olduğunu bilemessin bu yüzden sana tavsiyem lisanslı kullanman sana linklerinide atıyorum istersen bak...

Antivirüs Linkleri ;
Bitdefender: Bitdefender Antivirus Software
Kaspersky: Kaspersky Lab | Antivirus Protection & Internet Security Software

Ucuza alabileceğin Site;
G2A: G2A - Global Digital Gaming Marketplace
!Hatta sana G2A da indirim kodunu da atıyım ---İndirim Kodu yazan yere bunu yaz ve uygula de sonra işlemlere devam et Kode: KASHYK (Alıntı:https://www.youtube.com/channel/UChFiy3vBTdbFLiziqZCxmu)

Note:G2a benim sponsorum değil reklam die banlanma olmasın indirim kodunuda arştırırsanız bana ait değil.

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
360 total security türkçe bedava ayrıca içerisinde avira ve bitdefender virüs tanımlamalarını kullanma seçeneği mevcut.

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
önerilecek 2 seçenek var 1. free olarak AVIRA... 2. internet security olarak KASPERSKY...

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Panda & Bitdefender.

Genellikle windows deal gibi sitelerde ikisinin de 6 aylık trial versiyonları dağıtılıyor takipte kalın, görünce kaçırmayın derim ben.

robb stark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bitdefender kullanıyorum ve öneriyorum. Sistemi az yoran ve virüs veri tabanı çok geniş bir program.