Teşekkürler saolAleykümselam.Hitman Pro adlı programı indir ve tarat.Sonra Adwcleaner adlı programı indir tarat.
ÜcretsizBiliyorsan ve atabilirsen format at.Eğer atmayacaksan söylediğim programlarla bilgisayarını tarat.Bir de ücretsiz mi ücretli mi antivirüs istiyorsunuz?
İstiyorsan linklerini paylaşabilirim.Teşekkürler saol![]()
İyi olurİstiyorsan linklerini paylaşabilirim.
AVG free,Avast free,360 Total Security,Avira free gibi ücretsiz antivirüsler var.Bir de Kaspersky,Bitdefender(ücretsizi de var) bu gibi paralı antivirüsler var ama tam tarama istiyorsanız Kaspersky gibi paralı olupta ücretsiz deneme süresi veren antivirüsleri kullanabilirsin.Ücretsiz
Tamam da pc şuan Google a girmiyor telefona indirip atsan olurmuAVG free,Avast free,360 Total Security,Avira free gibi ücretsiz antivirüsler var.Bir de Kaspersky,Bitdefender(ücretsizi de var) bu gibi paralı antivirüsler var ama tam tarama istiyorsanız Kaspersky gibi paralı olupta ücretsiz deneme süresi veren
antivirüsleri kullanabilirsin.
Nasıl google'ye girmiyor.İnternette mi problem var?Tamam da pc şuan Google a girmiyor telefona indirip atsan olurmu
Bilmiyorum.Ama olabilir.Deneyin isterseniz.İndi ikisi de pc ye atcam olurmu ?
Uygulamalari açmıyorNasıl google'ye girmiyor.İnternette mi problem var?
Ben mi indireyim?Neden ki?Bir de ben indirince ne olacak?Tamam da pc şuan Google a girmiyor telefona indirip atsan olurmu
Tamam.Kaspersky paralı antivirüstür.Ama deneme sürümünü yüklerseniz bilgisayarınızı Kaspersky ile taratabilirsiniz.Açıldı Google indirdim hemen tarıyor şuan
Şuan tarıyor um zaten de , ben size indir demedim ki?Tamam.Kaspersky paralı antivirüstür.Ama deneme sürümünü yüklerseniz bilgisayarınızı Kaspersky ile taratabilirsiniz.
Resimdeki gibi değil mi?Ben mi yanlış anladım?Resmin üzerine tıklayıp resmi gerçek boyutunda görüntüleyin.Şuan tarıyor um zaten de , ben size indir demedim ki?
Atsam dicektim pardonResimdeki gibi değil mi?Ben mi yanlış anladım?Resmin üzerine tıklayıp resmi gerçek boyutunda görüntüleyin.
Ekli dosyayı görüntüle 13937
Önemli değil.Tarama bitti mi?Bitince ekran görüntüsü alıp tarama sonucunu paylaşır mısın?Atsam dicektim pardon![]()
Tamam, bitmedi daha amaÖnemli değil.Tarama bitti mi?Bitince ekran görüntüsü alıp tarama sonucunu paylaşır mısın?
Neyse ekran görüntüsü atmanıza gerek yok.Tekrar taramayı başlatın.Bir de atabiliyorsanız format atın.Tabi düzgüün ve doğru driver kurabiliyorsanız atın yoksa formatı siz atmayın.İnşallah sorununuz çabucak çözülür.Tarama %83 deyken bilgisayar yine kafayı yedi acamiom şuan ugrasmam gerek biraz
Büyük ihtimalle yeni bilgisayar alicam zaten bayaa eskimişti bu her şey için teşekkürler iyi akşamlar.Neyse ekran görüntüsü atmanıza gerek yok.Tekrar taramayı başlatın.Bir de atabiliyorsanız format atın.Tabi düzgüün ve doğru driver kurabiliyorsanız atın yoksa formatı siz atmayın.İnşallah sorununuz çabucak çözülür.
Bir şey değil.Ama çabuk pes etmeyin.Bilgisayarcıya götürüp format da attırabilirsiniz.Ya da internette araştırıp ta atabilirsiniz.Ama daha önce hiç format atmadıysanız zorlanabilirsiniz.İyi akşamlar.İyi forumlar.Büyük ihtimalle yeni bilgisayar alicam zaten bayaa eskimişti bu her şey için teşekkürler iyi akşamlar.
Combofix windows 10 çalışmıyor yanlış bilmiyorsam... ve güvenli modda kullanılmadığı durumda kalıcı hasarlar veriyor sisteme ...En iyisi combofix
Bu vereceklerim antivirüs programı değil ve pro sürümleridir crack yapman gerekmektedir.SA arkadaşlar bilgisayardaki trojenleri virüsleri vb tamamen temizelemesi için bi anti virüs programı soylermisiniz