Antivirüs Önerisi

Reaksiyon puanı
13
Yeni yıla girdik, benim de antivirüsümün son 25 günü. Kaspersky kullanıyorum ve pcme biraz fazla geliyor. Kaspersky dışında önerebileceğiniz hafif bir antivirüs programı var mı? paralı olsa da olur

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,552
webroot diyorum, keyleri internette var :) yani bedava ...

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
norton iyidir.diğer bir tercih avira

EA14

Doçent
Reaksiyon puanı
190
malwarebytes tek önerim; pişman olmazsın

Phoique

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Eset kullanıyordum en iyilerinden birisi sistemi de zorlamıyor.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Windows Defender

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Bir kaç ay öncesine kadar ben de Windows Defender'ın yeterli olduğunu düşünenlerdendim ama maalesef çok büyük yanılmışım. Hayatımda ilk kez bir virüsten maddi zarar gördüm ve bilgisayarımda sadece Windows Defender vardı.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bir kaç ay öncesine kadar ben de Windows Defender'ın yeterli olduğunu düşünenlerdendim ama maalesef çok büyük yanılmışım. Hayatımda ilk kez bir virüsten maddi zarar gördüm ve bilgisayarımda sadece Windows Defender vardı.
Hangi virüs, ne tür maddi zarar gördünüz? Sakıncası yoksa açıklar mısınız?

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Tabi ki açıklarım. Wanna Cry virüsü beni de vurdu. Ama ilk çıktığı dönemler değildi. Yani bir güvenlik yazılımı virüs imza tabanına küresel çapta ün salmış bir zararlıyı haftalar sonrası bile tanımlamıyorsa benim için bitmiştir. Bundan emin olmak için sanallaştırma ile windows defender yazılımı defalarce test ettim ve hepsinde mağlup oldu.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Windows Defender zamanında tek başına yeterli değildir uyarısı yapıyordu acaba halen yapıyormu dikkat etmek lazım. Ben uzun zaman nod32 kullandım memnundumda denemek amaçlı sonrasında kaspersky free versiyonuna geçtim memnunum şuan. Bunlara alternatif olarak sana norton önerebilirim.

---- Mesajlar birleştirildi ----

https://www.pcmag.com/article2/0,2817,2372364,00.asp
İstersen burada daha fazla alternatife ulaşabilirsin karşılaştırmalarıda var.

Son düzenleme:

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
1. Emsisoft Antimalware (Emsisoft firması çok fazla kullanıcı verilerini toplayıp depolamıyor. Antivirüs firmaları genelde kullanıcı verileriyle beslenirler işte Emsisoft firması kullanıcılarına karşı diğerlerine göre biraz daha saygılı.)

2. Malwarebytes Anti-malware (Ücretli verisyonu premium koruma sağlıyor.)

Ben alacak olsam ilk tercihlerim bunlar olurdu.

Reaksiyon puanı
13
Windows Defender zamanında tek başına yeterli değildir uyarısı yapıyordu acaba halen yapıyormu dikkat etmek lazım. Ben uzun zaman nod32 kullandım memnundumda denemek amaçlı sonrasında kaspersky free versiyonuna geçtim memnunum şuan. Bunlara alternatif olarak sana norton önerebilirim.

The Best Antivirus Protection of 2018
İstersen burada daha fazla alternatife ulaşabilirsin karşılaştırmalarıda var.
Halen devam ediyor

Şu dakikalarda Yanlışlıkla bir reklama tıkladım ve bilgisayar geberiyor. Sağ olsun Kasperkky kurtardı. Size de konularla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Şu dakikalarda Yanlışlıkla bir reklama tıkladım ve bilgisayar geberiyor. Sağ olsun Kasperkky kurtardı. Size de konularla ilgilendiğin

Şu dakikalarda Yanlışlıkla bir reklama tıkladım ve bilgisayar geberiyor. Sağ olsun Kasperkky kurtardı. Size de konularla ilgilendiğin
Eset kullanıyordum en iyilerinden birisi sistemi de zorlamıyor.
eser nod32 mi?

Son düzenleme: