hasanemen28
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Windows 10 da windows defenderı yani antimalware service executableyi kapatamıyorum çok fazla ram yiyor nasıl kapatabilirim
Görev Yöneticisi'nden hiçbir şekilde virüs programıyla alakalı bir şeyi kapatamazsın, buna hiçbir virüs programı izin vermez.
Yapman gereken şeyler:
1-Windows Ayarları'nı aç.
2-Windows Güvenliği ayarını seç.
3-Soldaki ayar listesinden "Virüs & tehdit koruması"na tıkla.
4-Sağ tarafta "Ayarları yönet" diye mavi renkli bir yazı olması lazım, ona tıkla. Eğer yazıyı göremiyorsan aşağıya doğru kaydır.
5-"Gerçek zamanlı koruma" yazan özelliği kapat.
Kontrollü klasör erişimini bulamadım1-"Virüs & tehdit koruması"nı yeniden aç.
2-"Kontrollü klasör erişimi" özelliğini görene dek aşağıya kaydır.
3-Bu özelliğin hemen yukarısında bir açma-kapama düğmesi olmalı, onu kapat.
4-Windows ve R tuşlarına aynı anda bas ve açılan ekrana "gpedit.msc" yaz ve Enter'la.
5-Soldaki menüden sırasıyla şu yolu izle:
Bilgisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Microsoft Defender Antivirüs
6-"Sağ tarafta Microsoft Defender Antivirüs'ü kapat" diye bir düğme olmalı, ona çift tıkla.
7-Açılan ekranda sol üst köşeden "Etkin"i seç, ardından sağ alt köşeden "Uygula"ya, ardından "Tamam"a bas.
8-Bilgisayarını yeniden başlat.
Çok önemli uyarı: Virüs programını kapatmak, bilgisayarını virüslere açık hale getirir. Sorumluluk kabul etmiyorum.
"Klasör erişimi" yazan bir şey olmalı.Kontrollü klasör erişimini bulamadım
hala olmadıysa defender control indir. benim arkım icin böyle yapmıstık.Kontrollü klasör erişimini bulamadım
Teşekkürler deneyeceğimhala olmadıysa defender control indir. benim arkım icin böyle yapmıstık.
Teşekkürler işe yaradıhala olmadıysa defender control indir. benim arkım icin böyle yapmıstık.
Problem değilTeşekkürler deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler işe yaradı