norton internet security kullanıyordum herşey süper giderken bir program kurdum .bu program sorun çıkarmaya başladı bende kaldırdım .programı kaldırınca bilgisyar dolmaya sorun çıkarmaya başladı .bende geri yükleme yaptım,bundan sonra nortonun database sorun çıkardı bende kaldırıp tekrar kurdum .işte ne olduysa o arada oldu ve norton kendini güncellemeyemez oldu .mecburen kaldırdım .sonra 1 çok antivirüs programı kurdum .sonuç aynı onlarda güncelliyemediler. şu anda eset smart kurdum .aynı sorun hala devam ediyor. elle güncellemeye çalıştığımda internet bağlantımda kopma oluyor(herzaman değil).sorun neden kaynaklanıyor olabilir.aynı sorun tarayıcılarda da var.şöyle ki mesela internete mozilla ve nescape dışında bir tarayıcıyla giremiyordum.benimde aklıma host klasörü geldi oradaki ip'ye baktım. maxthonla internete girmek istediğimde baktım sitenin ip'si olarak hosttaki ile aynı.bitcomette proxy ile bağlanma seçeneğinde adres olarak hosttaki ip var .tarayıcılar proxy üzerinden internete bağlanmaya çalıştıklarından giremiyorlarmış.bütün tarayıcıların ayarını proxy olmadan bağlan diye değiştirdiğimde sorun çözüldü .ama virüs kendini hala güncelliyemiyor.Hosttaki ip yi silmem sorunu çözermi ya da öneriniz?