Anti Sansür v1.1 Delemiyeceğiniz Dağ Kalmıcak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
bu msnden geldi bana virüs yok ama msn den kendini yolluyor :(

ama kurmadııım :)

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Mükemmel bişey bu!emeğine sağlık 0ReİS0.

barns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla ben kullanıyorum normalden daha hızlı açılıyo siteler

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
bende sorun yoktur

Kis + Kav + AntiVir + Comodo var :)

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
güvenliğin ön pğlanda olması gerektir. bazen çakışıyorlar ama :)

Palisana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu programın yeni bişey yarattığı yok

C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts dosyasına derlenmiş yasaklı site adresleri eklenerek yasaklı sitelere girmeyi amaçlıyor

Ama gerçekten baya uzun bi liste toplanmış bu yüzden teşekkürü hakediyor

Son düzenleme:

tutasste

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bişey göremedim orda ben ama sende bi sorun var bazı anti virüs programları kelimeden virüs olarak görmektedir bunuda unutma sevgiler.
Sende şunu oku bir zahmet.. :icon_-1:

"Evet değerli arkadaşlarım. Son zamanlarda adını epeyce duyuran antisansur programının amacını sizlere burada anlatacağım. Bu program internetde Ressam olarak bilinen Mehmet Akif Öztürk(webmaster) tarafından ücret karşılığı programlama bilen birisine kodlatması sonucu oluşmuştur. Program faydalı gibi gözüküp, arka planda bilgisayarınızı kullanmaktadır.
Nasıl kullanıyor?
Botnet adında bilgisayarları dilediği gibi kullanabilen programcıklar vardır.
Bu programların çalışması için bir trojan server oluşturulur. Ve bu server yani trojan faydalı gözüken programların içine saklanılır ki yükleyen şüphelenmesin. Böylece programı yükleyince trojanda bilgisayarımıza bulaşmış olacak ve biz sansürlü sitelere giriyoruz diye mutlu olurken aslında bizleri hukuka aykırı şekilde kullanan, bizler aracılığıyle çekemediği sitelere saldıran, bizlere bizim haberimiz olmadan reklamlara tıklatarak sırtımızdan para kazanan bu adamı kınıyor ve şerefsizlikle suçluyorum.
Şuana kadar 2 milyona yakın bilgisayar ressam denilen üç kağıtçı tarafından yönetilmektedir. Program antivirüslere yakalanmıyordu fakat yeni yeni antivirüsler tarafından yakalanmaktadır. Bende programlama biliyorum bu yüzden programı incelediğimde olayı hemen farkettim. Tüm kodları şifrelemiştir halbu ki programın tek görevi dns görevi yapan host dosyasını değiştirmektir.
Ressam denen bu lamerin kendisi hiçbirşey bilmez sadece maşa olarak adam kullanır. Netden çok iyi paralar kazanır.
Kendisi aynı zamanda softreklam.com unda sahibidir. r10.net sitesine üyedir, o sitede de maşaları vardır. Hakkında yorum yapılmasına izin verilmez. Bu verilen bilgilerde en ufak yanlış yoktur. Zaten sözü edilen şahsın bazı siteleri Müyap tarafından kapatılmıştır ve kendisi müyapa saldırdığından dolayı hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Parası bol olduğu için rahat kurtulmuştur hatta müyap ile ortak işler yapmaktadır."

Benkendim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o 7-0 yazip fb ye tas atan arkadass..kim uydurdu bu 7-0 hikayesini, siz cimbomlular da mal bulmus magribi gibi atladiniz..yani bu fb kompleksinden kurtuldugunuz an, herhalde fb seyirci sayisi 100 milyonu bulur..bu platforma fb gs olayini karistirmasak cok güzel olacakkkk..

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
spyware terminator trojan tespit etti-kontör reklamı var bu programda sakın tıklamayın,bende artık youtube jacker kullanıyorum

gkhnksgl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Usurf mj edition kullanıyordum birde bunu deniyelim tesekkurler

arte_34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu program güvenlimi değilmi şimdi. ben epeydir kullanıorm ama son günlerde virüslü falan diye duydum

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben de güvenmiyorum böyle programlara. Ama sağl paylaşım için...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bu program tehlikeli bir programdır arkadaşlar. İçinde virüs barındırıyor.. Her antivirüs bunu göremiyor... İNDİRMEYİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...