Anti Ban'da son nokta chrome eklentisi

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Merhaba ben Volkanos , Engelli sitelere girmek hiç bu kadar kolay olmamıştı ,bugüne kadar vpn veya proxy kullanıyordunuz ancak,durum şimdi değişecek ,zen mate eklentisini chrome'ya kuracaksınız bu kadar jet hızında engelli sitelere gireceksiniz hem de jet hızında. sevgiler saygılar.çok memnun kalacaksınız.eklentiyi açmak kapamak server değiştirmek çok kolay bir tıkla bunu yapabileceksiniz.

Zenmate eklentisini indir

[video=youtube;q5QHvEXoV6k]http://www.youtube.com/watch?v=q5QHvEXoV6k[/video]

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Daha önce kurmuştum ama beğenmemiştim. Şimdi tekrar kurdum sayfa yükleme hızı baya iyiymiş.

Biraz takılayım,olmazsa Hotspotu yollarız evine :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Eklenti çok iyiymiş ya hoşuma gitti. Teşekkürler. :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
rica ederim kardeşim hepimizin işine çok yarayacak çok hızlı ayrıca gizliyorda nette bizi
Ip adresini sadece chrome için mi değiştiriyor? Mesela eklenti açıkken firefoxta gözüken ip şu an normalde kullandığım ip iken chrome'da eklenti ile değişiklik gösterdi. uTorrent üstünde herhangi bir ip değişimi söz konusu mudur acaba bu konuda bilgin var mı?

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Ip adresini sadece chrome için mi değiştiriyor? Mesela eklenti açıkken firefoxta gözüken ip şu an normalde kullandığım ip iken chrome'da eklenti ile değişiklik gösterdi. uTorrent üstünde herhangi bir ip değişimi söz konusu mudur acaba bu konuda bilgin var mı?
hayır sadece chrome de gezinirken etkili olmakta chrome tarayıcısının dışında hiçbiryerde etkili değil. özellikle isviçre ve almanya çok hızlı.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar bu eklenti şimdilik ücretsiz tam sürüme sahip,ileride free ve paralı olarak değişecek ve tabii özellikleri de.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayriyetten proxy bu ama hızlı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sizin internet hızınıza göre bağlantı hızınız değişiyor

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Tamamen ücretli olacağını sanmıyorum. Ülke kısıtlaması gibi şeyler getirebilirler.