Antalya'da polisin yasak denetiminde parkta bulduğu yaşlı kadın, evden atıldığını iddia etti

Bu konuyu okuyanlar

MrtAltg

Dekan
Emektar
Katılım
22 Şubat 2007
Mesajlar
9,830
Reaksiyon puanı
12,066
Puanları
113
Antalya'da yakınları tarafından evinden atıldığını iddia eden 75 yaşındaki Fatma B., bastonu yardımıyla geldiği parkta, polis ekiplerinden yardım istedi

Olay, Kepez ilçesinde meydana geldi. Parkta devriye gezen polis ekipleri, bastonu yardımıyla yürüyen Fatma B.'nin yanına giderek sokağa çıkma kısıtlaması bulunduğunu hatırlattı.

DHA'nın haberine göre, bu sırada ağladığı gözlenen Fatma B., kendisine ait evden, birlikte yaşadığı yakınları tarafından kovulduğunu belirterek, polis ekiplerinden yardım istedi. Fatma B., polis ekiplerine "Beni valiliğe götürün yavrum. Bana sahip çıkarlar" dedi.



Gazetecilere konuşan Fatma B. evinden zorla çıkartıldığını ve çok üzgün olduğunu söyledi. Kalacak bir yeri olmadığını anlatan Fatma B., "Eşim, annem, babam ve kardeşlerim öldü. Son çare, Akseki'deki köyümde evim var. Orada kalırım" dedi.

Fatma B., işlemleri yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

kaynak
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,324
Puanları
113
Yaşlı bir kadın böyle bir yalan uydurmaz elbet. Belli ki vaziyet gerçek ve ciddi. Allah yardımcısı olsun. Hakkaten üzüldüm gerçekten. Umarım devletimiz sahip çıkar, bir huzurevi veya benzeri bir kuruma yerleştirerek yardımcı olmuş olurlar.
 
Üst