Antalya'da köpek katliamı

heygidin

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Antalya'da köpek katliamı

kopekkatliami.jpg

Antalya'da, 3 sokak köpeğinin silahla vurularak öldürüldüğü iddiası mahalle sakinlerini ayağa kaldırdı.

Olay, Antalya'nın Molla Yusuf Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, mahalle sakini H.A., emniyet müdürlüğü ek binasına 50 metre uzaklıkta 3 sokak köpeğini silahla vurarak öldürdü.

Olayın görgü tanığı Ayla Ç., köpeklerin H.A. tarafından öldürüldüğünü iddia ederek, "Köpeklerin vurulduğu yerde bulunan ilköğretim okulu öğrencileri silah sesleri üzerine uzun süre ağladı" dedi.

Olayla ilgili görgü tanıklarıyla birlikte Fatih Karakolu'na şikayette bulunan Konyaaltı Dostları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nilsu Güleç, "Derneğimize Molla Yusuf Mahallesi'nde 3 köpeğin kurşunlanarak öldürüldüğü şeklinde bir telefon geldi. Telefonun ardından olayın meydana geldiği yerde 3 köpeğin cansız bedeniyle karşılaştık. Duyarlı mahalle sakinlerinin sayesinde bu katliamı ortaya çıkardık. Çevre ve Orman İl Müdürlüğü'nde görevli veteriner hekimde köpeklerin silahla öldürüldüğü şeklinde tutanak tuttu. Bu olayın ardından görgü tanıklarıyla birlikte Fatih Karakolu'na giderek ifade verdik" dedi.

İHA

Kaynak

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Ancak buna sesi çıkıyor mahalle sakinlerinin.
Adam öldürülünce genelde kimse ayağa kalkmaz, aman bana dokunmasın.

mehmet

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar
ben anlamıyorum
ya bu sokak köpeklerini ıslah etsinler
yada koruma altına alsınlar
allah korusun bana bir kaç defa yolda giderken köpek saldırdı
eğer benimde imkanım olsa bana saldıran köpekleri vurmak isterdim

nede olsa can tatlıdır.
canlarımız bir köpeğin canından kıymetsiz değil ya

saygılar

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
evet ya bizim mahallede de var iki tane o sokaktan geçemiyorum. geceleri acıkan insanım ben malum geç saatlere kadar internet gidemiyorum yemek almaya :) az kaldı katil tutucam bir tane

mr.meseli

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yazık yaf hayvanlara.. vurmak mı çözümmüş. Bu işi yapanların kalıbına ben..