Ant-Man 3 Filminin Çekildiği Bölgelerden Birisi de Kapadokya

Bu konuyu okuyanlar

Fakehero

366. Gün
Emektar
Katılım
5 Aralık 2019
Mesajlar
5,347
Reaksiyon puanı
5,379
Puanları
113
Yaş
35
Bildiğiniz üzere ülkemizde daha önce de büyük bütçeli Hollywood filmlerinin bazı sahnelerinin çekildiğini görmüştük.
Dünyaca ünlü James Bond serisinin 2. filminin büyük çoğunluğu 1963te İstanbulda, 25. filmin ise bir kısmı yine İstanbulda çekilmişti.
Ayrıca Ghost Rider filminin 2. filminin bazı sahneleri de ülkemizde Kapadokya da çekilmişti.
Dan Brown'un kitabından uyarlanan Inferno/Cehennem, Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğanın da oynadığı The Water Diviner/Son Umut, Ben Affleck'in başrol olarak oynadığı Argo, Liam Neeson'ın "Skills that make me a nightmare for people like you. If you let my daughter go now, that'll be the end of it. I will not look for you, I will not pursue you. But if you don't, I will look for you, I will find you, and I will kill you." yani "Senin gibiler için beni kabusa çeviren becerilere sahibim. Kızımın gitmesine şimdi izin verirsen, bu işin sonu olur. Seni aramayacağım, peşinden gitmeyeceğim. Ama yapmazsan seni ararım, bulurum ve seni öldürürüm." repliğiyle akıllara kazınan Taken 2/Takip İstanbul da ülkemizde çekilen Hollywood filmleridir.
Yakın zamanda Jason Statham'ın başrol olduğu Five Eyes filmi de Antalya da çekilmektedir.
Şimdi bu kervana yine bazı sahnelerinin Kapadokya da çekildiği Ant-Man and The Wasp Quantumania katıldığının bilgisini öğrendik.
Ant-Man 3 filminin ülkemizde çekildiği bilgisini Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy katıldığı canlı yayında sinema ve tiyatrolarla ilgili yaptığı açıklamalar sırasında aktardı.

“Büyük bütçeli uluslararası filmler bunlar. Türkiye'ye geldikleri zaman bütçenin büyük bir kısmını da Türkiye'de kullanıyorlar. Hem sinema sektörünü desteklemiş oluyorsunuz hem de ülkenin tanıtımında kullanıyorsunuz. Buradaki prodüksiyon firmalarında Türk oyuncular da oluyor.

Figüranından tutun en üst seviyedeki oyuncu da görev alabiliyor. Yerel prodüksiyon firmaları da iş yapıyorlar. En son çekilen film, 60 milyon dolarlık bütçeli bir film. Yaklaşık 10 milyon doları Türkiye'de harcanıyor. Sanayi sitesindeki ustadan tutun da oyunculara kadar birçok kişi bundan etkileniyor. Şu an 'Ant-Man' var, o da Kapadokya dahil birçok bölgede çekiliyor”
dedi.
 

basit

Dekan
Cezalı
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
6,305
Çözümler
3
Reaksiyon puanı
6,526
Puanları
113
Çıkıyor mu cidden? Ant-Man bence çok güzel ve eğlenceli bir film.
 

Fakehero

366. Gün
Emektar
Katılım
5 Aralık 2019
Mesajlar
5,347
Reaksiyon puanı
5,379
Puanları
113
Yaş
35
3. filmin bir kısmının Türkiyede de çekildiğini Kültür ve Turizm Bakanı söyledi. 2022 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Videonun 4.30 dan sonrasında söylüyor.

 
Üst