Anne Cinayetinde Korkunç İddia

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan -BeSTe-
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

-BeSTe-

Profesör
Katılım
27 Ocak 2008
Mesajlar
2,605
Reaksiyon puanı
4
Puanları
0
Anne cinayetinde korkunç iddia

Konya'da annesini boğazını ve kollarını keserek öldüren kız, sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Olay yerinde yapılan inceme ve sorgulanma işlemlerinin ardından cinayetin ilginç detayları ortaya çıktı.

Cinayetin işlendiği evde yapılan incelemeler ve soruşturma kapsamında elde edilen bilgilere göre, Benal S. Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Halkla İlişkiler Bölümü 2. sınıfta okuyordu.

Cinayeti önceki gün gece saatlerinde işlediği tespit edilen kızın, evdeki kan lekelerini suyla temizlediği, kanlı elbiselerini çamaşır makinesine doldurup temiz giysilerini giydiği öğrenildi.
Annesinin başı dışında kolları ve parmaklarını da kesen kızın, cinayetin gerçekleştiği gece saatlerinden olayın fark edildiği akşam saatlerine kadar tuvalet taşını çekiçle kırarak deliği genişletmeye çalıştığı belirlendi. Ancak cinayet zanlısı kızın, tuvalet taşını olayın şokuyla bilinçsiz bir şekilde mi kırdığı yoksa, parçaladığı cesedi küçük parçalar halinde kanalizasyona atmayı planladığı için mi yaptığı henüz bilinmiyor.

GECEYİ ANNESİYLE BERABER GEÇİRDİ

Sebahat Gülbeyaz'ın (51), kızı Benal S. (33) tarafından önceki gece öldürüldüğü, zanlının geceyi annesinin cesediyle birlikte geçirdiği belirlendi. Dün gözaltına alınan ve geceyi geçirdiği Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde polise ifade vermeyi reddeden Benal S, bu sabah önce parmak izi için Emniyet Müdürlüğüne, ardından da sağlık kontrolü yapılmak üzere Konya Numune Hastanesine getirildi. Benal S'nin cinayeti işlerken sol elinde arbede sırasında bıçak kesiği oluştuğu tespit edildi.

PİŞMAN DEĞİLİM

Benal S, kendisine “Pişman mısın, anneni niçin öldürdün?” diye soran gazetecilere, “Konuşmayacağım, soru sormayın, pişman değilim” dedi.
Cinayet şüphelisi kız, ardından Konya Adliyesine götürüldü. Burada savcılıkta sorgulanan ve cinayeti işlediğini itiraf ettiği öğrenilen Benal S. sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

GELİN GELDİ POLİSİ ARADI

Ayrıca, akşam evden gelen seslerden ve öğle saatlerinde yapılacak apartman gününe anne Sebahat Gülbeyaz'ın gelmemesi üzerine durumu sormak için eve gelen komşulara kapıyı açan Benal S'nin, “Annem gelininin evine gitti” diyerek yalan söylediği, ancak yaklaşık bir saat sonra gelininin cinayetin işlendiği eve gelmesi üzerine olayın polise bildirildiği öğrenildi.
Benal S'nin, geceyi geçirdiği Asayiş Şube Müdürlüğünde, psikolojik rahatsızlığı için kullandığı haplardan aldığı öğrenildi.

ANNESİNİ DOĞRADI

Merkez Selçuklu ilçesi Sille Alt Geçidi yanındaki Telafi Sokak'ta bir apartmanın 7. katında yaşayan Sebahat Gülbeyaz'ın komşularının ihbarı üzerine çilingirle kapıyı açıp içeri giren polisler, başı gövdesinden ayrılmış annenin cesedi ve yanında bekleyen kızıyla karşılaşmıştı. Kızının annesini, boğazı, kolları ve bileklerinden kestiği öğrenilmiş, kadının kesik başı bir kutu içinde bulunmuş, şüpheli kız gözaltına alınmıştı.

10 yıl önce anne ve babası ayrılan ve annesinin yanında yaşayan Benal S'nin psikolojik sorunları olduğu ve ilaç kullandığı bildirilmişti.

Kaynak
 

myefsane

Dekan
Katılım
15 Eylül 2006
Mesajlar
6,949
Reaksiyon puanı
49
Puanları
228
Kız bide makyaj yapmış. öle çıkmış tv ye yazık bunlara koskoca bir profesör çok yazık.
 
Üst