evetDriver'lar tam mı?
Arama çubuğuna "Aygıt Yöneticisi" yaz. Çıkan sonuca gir ve "Görüntü Bağdaştırıcıları" menüsünü genişlet. Orada "Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcı" mı yoksa ekran kartının modeli mi yazıyor?selamlar yaklaşık 2-3 gündür anlık siyah ekran sorunuyla karşılaşıyorum gidip 1-2 sn kalıp gidiyor yeni ekran kartı almıştım 1 ay önce monitörümde eski o yüzden de olabilir mi
Arama çubuğuna "Aygıt Yöneticisi" yaz. Çıkan sonuca gir ve "Görüntü Bağdaştırıcıları" menüsünü genişlet. Orada "Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcı" mı yoksa ekran kartının modeli mi yazıyor? Ekran kartı modeli ne? PC, monitöre VGA, DVI-SUB gibi kablolarla mı yoksa HDMI veya DisplayPort ile mi bağlı?
Monitör Arkasındaki Kabloları Kontrol Ettinizmi?selamlar yaklaşık 2-3 gündür anlık siyah ekran sorunuyla karşılaşıyorum gidip 1-2 sn kalıp gidiyor yeni ekran kartı almıştım 1 ay önce monitörümde eski o yüzden de olabilir mi
evet bir sıkıntı yok oradaMonitör Arkasındaki Kabloları Kontrol Ettinizmi?
HDMI to VGA mı kullanıyorsunuz? Piyasadaki dönüştürücülerin %80 i kalitesiz olur. Sanırım sorunun kaynağı bu. Bilgisayarınızı HDMI üzerinden televizyonunuza bağlayıp dener misiniz?Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı yazıyor geforce gtx 1050 ti kasaya hdmi monitöre vga girişli
dediğinizi şuan yapamam ama muhtemelen öyledir çünkü monitörümde eski teşekkürlerHDMI to VGA mı kullanıyorsunuz? Piyasadaki dönüştürücülerin %80 i kalitesiz olur. Sanırım sorunun kaynağı bu. Bilgisayarınızı HDMI üzerinden televizyonunuza bağlayıp dener misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer dediğim şekilde sorununuz çözülürse, HDMI girişli bir montiör almanız gerek. Dönüştürücüler genelde dandik oluyor.
Eğer Monitörden Kaynaklanıyorsa Veya Arkadaşın Dediği Gibiyse Ondan Kaynaklanabiliyordur.dediğinizi şuan yapamam ama muhtemelen öyledir çünkü monitörümde eski teşekkürler