anlık siyah ekran sorunu

emirrrrrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
selamlar yaklaşık 2-3 gündür anlık siyah ekran sorunuyla karşılaşıyorum gidip 1-2 sn kalıp gidiyor yeni ekran kartı almıştım 1 ay önce monitörümde eski o yüzden de olabilir mi

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799
selamlar yaklaşık 2-3 gündür anlık siyah ekran sorunuyla karşılaşıyorum gidip 1-2 sn kalıp gidiyor yeni ekran kartı almıştım 1 ay önce monitörümde eski o yüzden de olabilir mi
Arama çubuğuna "Aygıt Yöneticisi" yaz. Çıkan sonuca gir ve "Görüntü Bağdaştırıcıları" menüsünü genişlet. Orada "Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcı" mı yoksa ekran kartının modeli mi yazıyor?

Ekran kartı modeli ne?

PC, monitöre VGA, DVI-SUB gibi kablolarla mı yoksa HDMI veya DisplayPort ile mi bağlı?

emirrrrrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arama çubuğuna "Aygıt Yöneticisi" yaz. Çıkan sonuca gir ve "Görüntü Bağdaştırıcıları" menüsünü genişlet. Orada "Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcı" mı yoksa ekran kartının modeli mi yazıyor? Ekran kartı modeli ne? PC, monitöre VGA, DVI-SUB gibi kablolarla mı yoksa HDMI veya DisplayPort ile mi bağlı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartı yazıyor geforce gtx 1050 ti kasaya hdmi monitöre vga girişli

ghost_of_sparta

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
2,799

ekran kartı yazıyor geforce gtx 1050 ti kasaya hdmi monitöre vga girişli
HDMI to VGA mı kullanıyorsunuz? Piyasadaki dönüştürücülerin %80 i kalitesiz olur. Sanırım sorunun kaynağı bu. Bilgisayarınızı HDMI üzerinden televizyonunuza bağlayıp dener misiniz?

Eğer dediğim şekilde sorununuz çözülürse, HDMI girişli bir montiör almanız gerek. Dönüştürücüler genelde dandik oluyor.

emirrrrrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
HDMI to VGA mı kullanıyorsunuz? Piyasadaki dönüştürücülerin %80 i kalitesiz olur. Sanırım sorunun kaynağı bu. Bilgisayarınızı HDMI üzerinden televizyonunuza bağlayıp dener misiniz?

Eğer dediğim şekilde sorununuz çözülürse, HDMI girişli bir montiör almanız gerek. Dönüştürücüler genelde dandik oluyor.
dediğinizi şuan yapamam ama muhtemelen öyledir çünkü monitörümde eski teşekkürler