Anlaşamayan İki Sevgili

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Günlerden bir gün aşk meleği oklarını yanlışlıkla iki kişiye fırlatır.
“Bu ne biçim melek” demeyin olmuş bir kere..
Dünyada en son aşık olması gereken iki zıt karakterdir kahramanlarımız.
Bir arada olmaması gereken bu iki karakter aslında ömürleri boyunca acı çekmişlerdir ta ki meleğimiz hayatının en büyük hatasını yapana kadar..

Oklar isimlerinin başharfi D ve M olan iki şanssız karakterimizi yaralamıştır.

O büyük buluşma gününde yarım olan karakterlerimiz D ve M diğer yarısını bulmuştur ancak ortada çok büyük bir problem vardır.

D ve M daha önce hiç hissetmedikleri ve belki başka hiçbir zaman hissedemeyecekleri güzel şeyler hissetmişlerdir ama bunun sonu olmadığından yakınıp durmuşlar bir süre..

İki karakterimizde işini gücünü bırakmış,dünyadan ve sorumlu oldukları insanlardan bihaber inzivaya çekilmişler.

Ancak bu sırada dünya birbirine girmiştir,insanlar çıldırmış,dünya sanki tersine dönmüştür sadece D ve M'nin değil tüm insanların hayatı alt üst olmuştur.

Tabii aşkın gözü kördür D ve M'nin bunun farkına varması uzun zaman almıştır bu süre içinde küçük kıyametler kopmuş D ve M ancak dostlarının uyarmasıyla durumun farkına varmışlardır.

Kahramanlarımızdan M'nin gözünün önündeki perdeler kalkıp olayın ciddiyetini fark edince D'ye artık ayrılmaları gerektiğini yoksa sadece ikisinin mutlu olması uğruna birçok insanın hayatının kararacağını anlatmıştır.

Ancak, D kabullenememiş, bunun mümkün olmayacağını, onsuz hayatın zindanda yaşamaktan farklı olmayacağını anlatmış durmuştur, fakat M kafasına koymuştur bir kere ayrılmalarının en doğru karar olacağını söylemiş,bırakıp gitmiştir D'yi..

O günden sonra D ve M hiç aramamış, sormamışlar birbirlerini..

Ama ne D mutludur ne de M..

İkiside kendilerini görevlerine adamış hep başkaları için çalışmıştır,ne bir başkasına gönül verebilmişler ne de yaşadıkları o güzel günleri unutabilmişlerdir.

D hiçbir zaman yedirememiştir,anlamamamıştır sevdiğini..

Ama gururunu yenipte gidememiştir M'ye..

M hep bu kararın en doğru karar olduğunu düşünmüş ama yürekten inanamamıştır buna sadece öyle yapması gerektiği için yapmıştır,mutsuzdur ama yapılabilecek başka bir şey yoktur.

O günden sonra D ve M aynı yerde bulunmamak için çok çabalamışlardır.

Aslında çoğu zaman buluşmuşlar mecburiyetten her buluşmada küçük kıyametler kopmuş,insanlar üzülmüş,ağlamıştır hatta kimi insanın canına mal olmuştur bu buluşma...

Merak ettiniz değilmi bu iki bahtsızın gerçek adını daha fazla meraklandırmayayım sizi.

Duygu ve Mantıktır asıl isimleri..

Dünyada en son bir araya gelmesi gereken iki geçinemeyen sevgili...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
valla mantığıma hiç laf düşmez hele de ilişkimde :)

bide bişey soracağım lütfen yardım edin bu hikayeye girer mi ??? Hikaye midir yani bu ???

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Acaba insan ‘yüreğinin götürdüğü yere git’meli mi yoksa mantığına mı kulak vermeli?duyguların seline kapılıp,
boğulmak var...
insanoğlu başlı başına duygusal bir yaratılışa sahip.
duygular çoğu kez kaybettiriyor. hayat tecrübesine dayalı ispatı.
duygu, duygusuz bir insana karşı pek işlemiyo...
mantıkla vasat mutluluklar yaşarsın, duyguyla büyük mutlulukların yanında büyük acılar da yaşarsın.
Madem göreceksin
Haydi düşte gör
ya da düş'te gör...
Mantığım bana bir yol gösterir,yolda ilerlerken karşıma duygularım çıkar ve beni yönlendirir bazen onları dinlediğimde kendimi asıl yolumdan uzaklaşmış bulurum, hatta mantık yoluyla alakası bile olmaz bu yeni yönelmenin..Bazen duygusal olan ve kendimizce hatalı gördüğümüz şeyleri mantığımıza dayandırıp sıyrılmaya çalışırız ama duygularımız ağır basar..Bazende tam tersi olur bir güzele kapılırız fakat birlikte olmamıza engel olacak olacak çeşitli sebepler vardır;mantığımıza aykırı sebeplerdir bunlar ve mantıklı bir karar alarak başımızdan defederiz duygularımızı...
Duygusal ve mantıklı adımlar atmak gerçektende zor..
Birbirimizi ne zaman anlamaya başlarız? Ne zaman birbirimizi dinlemeye başlarız?
Ne zaman duygu ve mantık dengesini kurarız? Sözde duygusallıktan ne zaman kurtulup dengeli tavırlar sergilemeyi öğreniriz bilemiyorum. Kısacası dengeli olmayı öğrendiğimiz gün, gerçek insan olma yolunda emin bir adım atmış olacağız,

2171.jpg

hadi bana eyvallah :D:D veya şöylede kaçabilirim :D
2327.jpg

DarkLady kardeşim yüreğine sağlık böyle bir konu açtın bana spor imkanı sağladın akrobatik hareketler yapıyorum:D:D

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Ya bende tam bu durumdayım of fena koydu bu ya :(

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Mantık angarya nöbetçisidir yaşamışlığımızın..

Ne zaman duygu denen pervasız savaşçı gelip ihtilal yaparsa kalp cumhuriyetinde askıya alınır duygunun görevi..

Ve ne zaman çekip giderse duygu ansızın, o zaman hatırlarız mantığın ne denli güvenilir olduğunu..

D ve M nin düellolarıyla dolu bir ömür hepinizin olsun ;)

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Genelde ilk ilişkilerde yapılmadık hata bırakmayız.Önemli olan bunlardan ders çıkarıp tekrarlamamaktır.Kendi adıma konuşursam,ilk ilişkimden sonra beni etkileyen çok kız çıktı,ama hiçbirini mantığıma kabul ettiremediğim için duygularımı frenledim.
Mantığımla duygularım bu aralar kesişecek gibi görünüyor.Hayırlısı :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Aşk kalbe girince akıl tatile çıkar

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Mantık aşk filminin figüranıdır sadece..
The End den hemen önce görünür :)