efe0nel
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 32
Resmen delilik! Sizce bu araba bu fiyatı edermi (Golf en sevdiğim arabalardan biridir)
Haklısınız hocam ÖTV indirimiyle 72.500'e 0 aldığımız araba şu anda 146.000 tl civarlarında (ikinci el en az 90.000 tl)Yav tabiki etmez, ama edecek malesef.
Ülkede sadece araba değil ki herşeyin fiyatı saçmalık derecesinde.
Kötü haber: düzelmeyecek daha da kötü olacak.
yaptığı yollar düzgün olsa bari hepsi bozuk (Ankara) diğer şehirleri bilmem1 tane sana 2 tanede yol yapması için devlete
hocam ben bütün yollar demedim bu 1 ikincisi pürüz anlayışımız çok farklı sanırmPürüzsüz yollarımız olmasa arabanı nerede sürücektin. Şimdi yolumuz var çok şükür, arabamız yok ama olsun 2 sene kaldı sadece bekleyin 2023ü.
(!)
Elden ne gelir ihracatımız yok elektronik aletimiz yok arabamız yok yakında çıkacak deniliyor ama bakalım nasıl olacak.Şu anda maalesef hiçbir ürün fiyatını hak etmiyor neredeyse. Arabalardaki fahiş vergilendirme bu durumu arabalar için çok daha fazla can sıkıcı hale getiriyor maalesef. Sadece 1 yılda neredeyse 2 kat arttığını görüyorum hem ikinci el hem de sıfır fiyatlarının. Çok acı bir durum maalesef.
(!) işareti koymuşhocam ben bütün yollar demedim bu 1 ikincisi pürüz anlayışımız çok farklı sanırm
1 Ocak 2023te tekrar görüşelim hocam, o zaman bakalım istediğin bütün arabalar ayağının altında mı. Sadece sabır 2 yıl.hocam ben bütün yollar demedim bu 1 ikincisi pürüz anlayışımız çok farklı sanırm
Allahta seni güldürsün.hocam ben bütün yollar demedim bu 1 ikincisi pürüz anlayışımız çok farklı sanırm
bir video izledim ve videoda şöyle diyordu "Amerikayı getirin Türkiye'nin yerine koyun süper güç olamaz yani bu coğrafya'da süper güç olmamız imkansız" gibi bir şey diyordu1 Ocak 2023te tekrar görüşelim hocam, o zaman bakalım istediğin bütün arabalar ayağının altında mı. Sadece sabır 2 yıl.
Aslında olabiliriz, şu an dünyadaki en çok kullanılan şey olan yakıt rezervlerimiz varbir video izledim ve videoda şöyle diyordu "Amerikayı getirin Türkiye'nin yerine koyun süper güç olamaz yani bu coğrafya'da süper güç olmamız imkansız" gibi bir şey diyordu
2023 te seçim olacaktı demi? Unuttuğum için soruyorumAllahta seni güldürsün.
hacı havalimanımız var ne güzel ama uçağımız yok.Bekleyin ya 2023 her eve bir uçak
2023te hepimizin yüzü gülecek inşaALLAH. Uçağımız da olur sadece sabır.Allahta seni güldürsün.
hacı havalimanımız var ne güzel ama uçağımız yok.Bekleyin ya 2023 her eve bir uçak
Evet2023 te seçim olacaktı demi? Unuttuğum için soruyorum
doğru diyorsun fakat bir haritaya baktım sınır komşularımızın (Suriye, Irak ve İran) tamamında petrol var Türkiye sınırlarında ise sadece Batman civarlarında var olarak görünüyordu ama bizi yöneten kişi gerçekten isterse süper güç olabilirizAslında olabiliriz, şu an dünyadaki en çok kullanılan şey olan yakıt rezervlerimiz var
ya görüyorum yok 2023 te aya çıkıcaz yok onu yapıcaz yok bunu yapıcaz iktidar tahminimce aynı kalıcak o zaman çok birşey değişmeyeceğini düşünüyorum çok bu konu ile ilgili yazmak istemiyorum siyasete girmesin
Aya çıkmakla kalmayacağız. 4.köprüyle İstanbuldan Ay'a 3 saatte gidebileceğiz.ya görüyorum yok 2023 te aya çıkıcaz yok onu yapıcaz yok bunu yapıcaz iktidar tahminimce aynı kalıcak o zaman çok birşey değişmeyeceğini düşünüyorum çok bu konu ile ilgili yazmak istemiyorum siyasete girmesin![]()
Aslında napıcan biliyonmu bizde atom bombası yokmu 1 tane amerigaya 1 tane israile sallican ikidebir PKK'ya yardım ediyorlar köşeye sıkışıyoruzdoğru diyorsun fakat bir haritaya baktım sınır komşularımızın (Suriye, Irak ve İran) tamamında petrol var Türkiye sınırlarında ise sadece Batman civarlarında var olarak görünüyordu ama bizi yöneten kişi gerçekten isterse süper güç olabiliriz
ş-şey ne atom ne de nükleer'imiz var olsa ve bunu yapsak 3. Dünya Savaşı başlarAslında napıcan biliyonmu bizde atom bombası yokmu 1 tane amerigaya 1 tane israile sallican ikidebir PKK'ya yardım ediyorlar köşeye sıkışıyoruz
inşAllah ironidir.Aslında napıcan biliyonmu bizde atom bombası yokmu 1 tane amerigaya 1 tane israile sallican ikidebir PKK'ya yardım ediyorlar köşeye sıkışıyoruz