Anketlere bakıp KK seçilecek sananlar buraya bakın

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
494
AK Parti Şokta! 30 Mart Yerel seçim sonuçlarını en yakın tahmin eden Gezici Araştırma'nın anketine göre İhsanoğlu önde. Bugünlerde yayınlanan Cumhur İttifakı'na Soğuk Duş vb. başlıklara ne kadar da benziyor, değil mi?
ihsanoğlu.png

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Siz hayırdır niye bu kadar tutuştunuz?

Bu adam loser değil mi akp ce hep kaybetti?

O zaman bu karalama kampanyası niye?

Adam size göre zaten kaybedecek,

Karalama kampanyasını geçtim bide kazanacak sananlar diye algı yapıyorlar te Allahım.

Size göre KK zaten loser ellerinizi yorduğunuza değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşin bir diğer garip tarafı sözde muhalif Muharrem İnceyi kötüleyen karalama kampanyası yapan yok, sosyal medyada bir güruh oyum sana diyip the bomb has been planted yapıyor

Son düzenleyen moderatör:

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Siz hayırdır niye bu kadar tutuştunuz?

Bu adam loser değil mi akp ce hep kaybetti?

O zaman bu karalama kampanyası niye?

Adam size göre zaten kaybedecek, bence o çenenizi kapatın 14 mayısı bekleyin ?

Karalama kampanyasını geçtim bide kazanacak sananlar diye algı yapıyorlar te Allahım.

Size göre KK zaten loser ellerinizi yorduğunuza değmez

İşin bir diğer garip tarafı sözde muhalif Muharrem İnceyi kötüleyen karalama kampanyası yapan yok, sosyal medyada bir güruh oyum sana diyip the bomb has been planted yapıyor
Çünkü mantık dahilinde düşünüyorlar? Desteklemesemde muhalefette en iyi Muharrem İnce şuan.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

KK'den nefret eden CHP'liler bak gör ilk tur hepsi Muharrem İnce'ye verecek. Sosyal medyada gördüğüm çoğu ünlü muhalif Kemal Kılıçdaroğlu'nu istemiyordu. Onlar hep Muharrem İnce'ye verecek.

İkinci Tura KK kalırsa ıslak tuvalet terliği bile olsa mecbur söve sayada olsa gidip oy verecez diyorlardı zaten. İkinci Turda KK'ye oy basacaklardır.

Not: Vekil seçiminde Muharrem İnce'ye oy basarsalar bu CHP'ye double eksi yazar bu arada...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
İnce güç zehirlenmesi yaşar gibi hissediyorum.

2018 Genel Seçimlerinde nasıl oy verdi bu CHP'liler o zaman Muharrem İnce'ye !!!

Güç zehirlenmesi olacak aday mı çıkardılar ?

Not: Bakın görün buralarda KK güzellemesi yapanlar seçim kaybedilirse veya meclis çoğunluğu alınamaz verilen sözler tutulmazsa sabah akşam KK karalaması yapacakladır...

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Çünkü mantık dahilinde düşünüyorlar? Desteklemesemde muhalefette en iyi Muharrem İnce şuan.
Akp liler neden bu kadar Muharrem sever anlaması güç, gerçi güç değil Devlet Bahçelinin muadili o yüzden.

Siz ki bir muhalifi kötülemeyeceksiniz öyle mi?

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Akp liler neden bu kadar Muharrem sever anlaması güç, gerçi güç değil Devlet Bahçelinin muadili o yüzden.

Siz ki bir muhalifi kötülemeyeceksiniz öyle mi?
İlla desteklemeniz için mantıksız konuşması gerek sanırım. ?
KK'nin koltuk sevdası olmasa İnce aday olurdu. Gerçekten acınası durum.

NOT: Vatan sevgisinin sağı solu olmaz. Fanatiklik yapmaya gerek yok.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
İnce güç zehirlenmesi yaşar gibi hissediyorum.
İncenin kazanmak gibi bir düşüncesi yok Erdoğana kazandırmaya çalışıyor muhalif adı altında, Cumhur ittifakına geçsede kurtulsak

İlla desteklemeniz için mantıksız konuşması gerek sanırım. ?
KK'nin koltuk sevdası olmasa İnce aday olurdu. Gerçekten acınası durum.

NOT: Vatan sevgisinin sağı solu olmaz. Fanatiklik yapmaya gerek yok.
İnce muhalif adı altında Cumhurun adamı ha Erdoğana vermişin ha İnceye, bi zahmet Cumhura katılsın kurtulalım ?

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Zor, ama imkansız da değil. Malum, HDP gibi terör partileriyle bir oldu 6'lı masa.
2002 den sonra çıkan her terör partisi Erdoğanın bilgisi dahilinde çıkmış partilerdir ;)

Eyy büyük Allahım şu hdp bir ay içinde 6lı masaya sövüp akp ye yanaşsada bi akp nin tavrını görsek çünkü akp de biliyor hdp kimdeyse kazanan o olacak ?

Reaksiyon puanı
5,171
Açıkcası içim hiçbir seçimde olmadığı kadar rahat benim. Öyle yada böyle ben akp'de kazanma ihtimali görmüyorum.

Son seçimden sonra olan her şeye ramen hem oylarını koruyacaklar, hem 6 milyon yeni seçmenin(çoğu z kuşağı) yarısını ikna edecekler imkansız bir durum bu.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Konuyu saptırmaya gerek yok. Hadi dediğiniz gibi oldu farz edelim. Bu işbirliği yapmanız için bahane olamaz.
Hdp diyorumya seçmenini millete verecek diye örgütleyip akp ye yanaşsa keşke, akp nin tavrını görmek istiyorum ??

Halkların kardeşliği Cumhur ittifakında güzellemesi yaparsa görürüm ben sizi ??

Hdp hangi ittifaka destek verirse o kazanır bunu millette biliyor cumhurda.

Not: kedi ulaşamadığı ciğere mundar der ;)

Hdp yanaşmadan akpnin tavrını görmeden konuşmak yersiz ;)

Açıkcası içim hiçbir seçimde olmadığı kadar rahat benim. Öyle yada böyle ben akp'de kazanma ihtimali görmüyorum.

Son seçimden sonra olan her şeye ramen hem oylarını koruyacaklar, hem 6 milyon yeni seçmenin(çoğu z kuşağı) yarısını ikna edecekler imkansız bir durum bu.
Z kuşağını bu ekonomi ile ikna edemezler onu geç, ekonomiyi düzeltemezler bunuda kapa.

Hdp kime destek verirse o kazanacak bu su götürmez bir gerçek ?

10.3 oy oranından bahsediyoruz

Reaksiyon puanı
5,171
Hdp diyorumya seçmenini millete verecek diye örgütleyip akp ye yanaşsa keşke, akp nin tavrını görmek istiyorum ??

Halkların kardeşliği Cumhur ittifakında güzellemesi yaparsa görürüm ben sizi ??

Hdp hangi ittifaka destek verirse o kazanır bunu millette biliyor cumhurda.

Not: kedi ulaşamadığı ciğere mundar der ;)

Hdp yanaşmadan akpnin tavrını görmeden konuşmak yersiz ;)

Z kuşağını bu ekonomi ile ikna edemezler onu geç, ekonomiyi düzeltemezler bunuda kapa.

Hdp kime destek verirse o kazanacak bu su götürmez bir gerçek ?

10.3 oy oranından bahsediyoruz
Hdp'yi yanına çekenlere terörist diyor bunlar dostum. Peki ya hdp'nin çözüm sürecinde parmağında oynattıklarına... Biz onlara ne demeliyiz?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Konu Kemal Kılıçdaroğlu olunca imkansız değil gibi aslında...

2-3 saçmalamaya 2-3 pot kırmaya 1-2 siyasi intihar söylemine bakar. Zaten Z kuşağı 75 yaşında ki Kemal Kılıçdaroğlu'nu istemiyordu. Deprem olmasa aday olma eylemleri yapılacaktı tam o sırada. Ama ne yaptı etti son dakika zorlama bir şekilde aday oldu.

Yoksa bu kadar yıpranmış bir masa yüzde 90'ın üzerinde seçimi kaybediyordu zaten. KK bu ihtimali yüzde 50-55 lere düşürdü. Bıçak sırtı yaptı durumu. Veya en iyi ihtimal kazansa bile meclisi alamıyacak bu durumda.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Hdp'yi yanına çekenlere terörist diyor bunlar dostum. Peki ya hdp'nin çözüm sürecinde parmağında oynattıklarına... Biz onlara ne demeliyiz?

Kendi ağzınla söylüyon ÇÖZÜM SÜRECİ DİYE...

Orada amaç analar ağlamasın kan dursundu. Ve HDP o süreçte çözüm diyordu. Barış diyordu kan dursun diyordu. Silahlar sussun diyordu.

Şuan hiç birini demiyor ! Ve CHP ona yanaşmaya çalışıyor. ( Yani arada dağlar gibi söylem farkı var. )

Reaksiyon puanı
5,171
Kendi ağzınla söylüyon ÇÖZÜM SÜRECİ DİYE...

Orada amaç analar ağlamasın kan dursundu. Ve HDP o süreçte çözüm diyordu. Barış diyordu kan dursun diyordu. Silahlar sussun diyordu.

Şuan hiç birini demiyor ! Ve CHP ona yanaşmaya çalışıyor. ( Yani arada dağlar gibi söylem farkı var. )
Orada amaç oydu dostum. Tıpkı teröristin trt'ye çıkarılması gibi. Kimse teröristin ayağına gitmezdi oy olmasa.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Orada amaç oydu dostum. Tıpkı teröristin trt'ye çıkarılması gibi. Kimse teröristin ayağına gitmezdi oy olmasa.

Döndür dolaştır hep aynı ezber cümlerler ile mi KK'yi parlatacan ?

Çözüm süreci 2012-2014 arasının olayı. oradan TRT'ye atladın sen... Birazdan megri megri diyecen hep aynı ezberler !

Yıl 2023 oldu günümüzü konuşuyoz. Siz 10 sene geriden geliyonuz her olayda.

Not: APO'nun kardeş TRT Kürdiye çıktı bu arada. Ve en ufak bir terör güzellemesi yapmadı. Hatta devlet lehine söylemleri vardı. Zaten kendisi örgütten ayrılmış ve PKK'nın ölüm listesinde olan birisiydi. ( Ama genede yanlış TV'ye çıkartılması. Lakin konu bu değil ! )

Reaksiyon puanı
5,171

Çözüm süreci 2012-2014 arasının olayı. oradan TRT'ye atladın sen... Birazdan megri megri diyecen hep aynı ezberler !

Not: APO'nun kardeş TRT Kürdiye çıktı bu arada. Ve en ufak bir terör güzellemesi yapmadı. Hatta devlet lehine söylemleri vardı. Zaten kendisi örgütten ayrılmış ve PKK'nın ölüm listesinde olan birisiydi. ( Ama genede yanlış TV'ye çıkartılması. Lakin konu bu değil ! )
Dostum onlarca askerimizi katleden terörist adam devletin kanalına çıkıyor. Kürtler seçimde imamoğluna vermesin onların hiçbir kürt politikası yok diyor. Sende buna devlet güzellemesi diyorsun.
Kesinlikle Osman Öcalan meselesi ak partinin 3-5 oy uğruna gözünün ne kadar kör olduğunun çok net göstergesi.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723

Kk geçmişi dün gibi taze dimi

Dostum onlarca askerimizi katleden terörist adam devletin kanalına çıkıyor. Kürtler seçimde imamoğluna vermesin onların hiçbir kürt politikası yok diyor. Sende buna devlet güzellemesi diyorsun.
Kesinlikle Osman Öcalan meselesi ak partinin 3-5 oy uğruna gözünün ne kadar kör olduğunun çok net göstergesi.
Bırak boşver kendi yaptıkları geçmişte kaldı ama hepsi KK geçmiş söylemi atıyor.

Kendileri konuyu saptırır ama sağlam vurgulu konuşunca konuyu saptırma der, bunlar istiyorki bize laf etmeyin söylemeyin her dalgayı biz yapalım.

Yok öyle yağma.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Olay yanlış diyorum zaten. O dönem PKK'nın bütün dağ kadrosu Erdoğan'a kaybettirecez Kürtler CHP'ye oy versin diyordu. AKP tarafında kim akıl verdiyse bu tarz isimler üstünde Kürtler tarafsız kalın PKK'yı dinlemeyin çağrıları yaptı akılları sıra ve YANLIŞTI DİYORUM...

Bu tarz AKP yanlışların üstünden günümüzde olabilecek yanlışları güzellemek veya olumlamaya çalışmak yanlış.

Şimdi CHP gidip HDP ile anlaşırsa ona bakanlık verecez derse veya HDP'nin dayattığı her şeyi kabul ederse sen ama AKP'de bunu yapmıştı mı diyecen ? Böyle mi savunacan. Birbirine denk örnekler mi bunlar ?

Her olayda ama AKP'de bunu yaptı diyerek CHP'nin yanlışları doğru olmuyor...

Büyük ihtimal HDP bunları isteyecek ! Bir CHP'li olarak bir Atatürkçü olarak bunları kabul edebilecen mi ?

1678654582456.png

Reaksiyon puanı
5,171
Her olayda ama AKP'de bunu yaptı diyerek CHP'nin yanlışları doğru olmuyor...
AKP'nin yaptığı her usulsüzlüğü diğer partilerde yapsaydı zaten, bugün türkiye değil lübnan falan olurduk. Resmen yiyici kadrosu...

Bana akp'nin içinde bizi bu zor günlerden çıkaracak işinin ehli ve donanımlı 5 isim sayamazsın. Çünkü yok ama ben sana muhalefette istediğin kadar isim sayarım bizi bu zor günlerden kurtaracak, eğitimli ve donanımlı.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
AKP'nin yaptığı her usulsüzlüğü diğer partilerde yapsaydı zaten, bugün türkiye değil lübnan falan olurduk. Resmen yiyici kadrosu...

Bana akp'nin içinde bizi bu zor günlerden çıkaracak işinin ehli ve donanımlı 5 isim sayamazsın. Çünkü yok ama ben sana muhalefette istediğin kadar isim sayarım bizi bu zor günlerden kurtaracak, eğitimli ve donanımlı.
Garo Paylan bile çok klas adam, hdp algısı var sadece konuşmalarını takip edin o aksam chp li olarak, chp ve iyi partideki adamlarda yok ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

Muhalefette İSİM OLSA KK ADAY OLMAZDI ZATEN...

Bak gör nerede ESKİ AKP VAR SEÇİMİ KAZANIRSALAR BÜTÜN KRİTİK YERLERE ONLARI DOLDURACAKLAR.

Ekonomiyi şimdiden Ali Babacan ve ekibi alacak deniyor...

Not: Ülkede kaliteli muhalefet olsa şimdiye on kere millet muhalefete kaymıştı oy olarak. Ben bile en az 3-4 kere bu seçim oy kullanmayacam moduna girmiştim. Ama sırf CHP'nin söylemleri ve Sırf KK'ye inat bir sürü kararsız seçmen geri döndü.
Garo Paylan bile çok klas adam, hdp algısı var sadece konuşmalarını takip edin o aksam chp li olarak, chp ve iyi partideki adamlarda yok ?

Çok iyi dediğin adam her sene sözde Ermeni Soykırımını anar. Sözde Ermeni Soykırımını tanıyalım diye meclise getiren HDP'li vekil... ( Bundan bile haberin yoktur. ) Kendi milletine devletine soykırımcı diyor tazminat ödesin mahküm olsun diyor adam resmen.

Son düzenleme:

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
494
niye bu kadar tutuştunuz?
Tutuşmakla ne alakası var. Üstten üstten konuşanlar var Erdoğan gidici, yargılanacaksınız vs. Ekmeleddin adayken de şimdiki gibi anketlerde CHP'nin adayının birinci olduğu hatta Erdoğan'a fark attığı gibi yalan neticeler yayınlanıyordu, o zaman da Erdoğan gidici, yargılanacaksınız vs. diyenler vardı. Uyanın.

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Tutuşmakla ne alakası var. Üstten üstten konuşanlar var Erdoğan gidici, yargılanacaksınız vs. Ekmeleddin adayken de şimdiki gibi anketlerde CHP'nin adayının birinci olduğu hatta Erdoğan'a fark attığı gibi yalan neticeler yayınlanıyordu, o zaman da Erdoğan gidici, yargılanacaksınız vs. diyenler vardı. Uyanın.
Doğru demişler?

Korkunun ecele faydası yok dün yediğiniz hurmalar ?

Demek bu yüzden KK saldırısı Muarem güzellemesi yapıyorsunuz ?

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan geliyor gelmekte olan?

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
494
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan geliyor gelmekte olan
Kaç seçimdir aynı terane. Korku dağları sarmış, yargılanacaksınız, vs. vs. Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'ndan, İmamoğlu'ndan, Yavaş'tan ve altılı mı sekizli mi en son kaçlı olduysa o masadakilerin toplamından korktuğu falan yok. Kılıçdaroğlu mu geliyormuş? Kaç yıldır gelemedi?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Demek bu yüzden KK saldırısı Muarem güzellemesi yapıyorsunuz ?

KK iyi bir aday olmadığı için insanlar söylemlerini veya KK'nin yanlışlarını yazıyor. Ama siz otomatikman yanlış anlıyorsunuz.

Muharrem İnce güzellemesi yapan kim mesela ? ( Bu arada Muharrem İnce KK'den iyi bir aday zaten.) Ayağını kaydırmasaydı delegeler şuan CHP genel başkanlığına daha çok yakışırdı. Hiç yoktan ağzı laf yapıyor. Ve eleştirileri mantıklı. Ve ne kadar muhalifte olsa ben Muharrem İnce'nin Atatürkçülüğünden ve Milliyetçiliğinden eminim.

Not: KK'nin kötü bir aday olduğunu bile bile 12 yılda 10 seçim kaybetmiş üstüne 75 yaşında olduğunu göre göre neyin inadındasın ? Çok daha iyi adaylar varken RESMEN SEÇİMİ ZORA SOKTU muhalefet için bunu bile göremiyorsunuz. ( Meral Akşener masadan kalkarken söylediklerinin altına imza atarım bu arada. )