- Reaksiyon puanı
- 2,168
Cevapları bekliyorum.
seçiL dedi ki:bakıyorumda baya hırs yapmışsınn hafif göbekli diyorum...sanada çokta yakışıyor yaniii..
Denizhan Dakılır dedi ki:en iyi erkek benim
ben dün 100 tane mekik çektim yaşıma göre iyiTroy dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:en iyi erkek benim
Şimdilik hafif göbekli. Dün 300 mekik çekti bu Troy
sen gel ist.e ben seni forma sokayım çok iyi bir hocayımdır (&Troy dedi ki:bu başlıktan çıkacak ortak karar, benim ne kadar mekik çekmem gerektiğini belirleyecek
emelden dedi ki:Hafif göbekli olabilir
Ama 300 Spartalı daki erkekler gibi kaslıda olsa fena olmaz sanki
Troy dedi ki:bu başlıktan çıkacak ortak karar, benim ne kadar mekik çekmem gerektiğini belirleyecek
emelden dedi ki:Troy dedi ki:bu başlıktan çıkacak ortak karar, benim ne kadar mekik çekmem gerektiğini belirleyecek
Ben seni göbekli istiyom Troy mekik çekmeyi bırak boşver bu başlıktan çıkıcak olanları
Troy dedi ki:emelden dedi ki:Troy dedi ki:bu başlıktan çıkacak ortak karar, benim ne kadar mekik çekmem gerektiğini belirleyecek
Ben seni göbekli istiyom Troy mekik çekmeyi bırak boşver bu başlıktan çıkıcak olanları
Göbeğin tanımını da yaparsak çok iyi olur emel
Muhteşemdi ya :}Şükür ki bende henüz tarla değil bahçe bile yok B)seçiL dedi ki:ya göbek masajı nasıldı izledinmii eminim pişman olmuşsundur