Ankara'nın Büyük Uyuşturucu Kaçakçısı Kadir İnan Gözaltında!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
İzmir'de gözaltına alınan Kadir İnan, Ankara'ya getirildi. Organize suç örgütü lideri İnan, Ankara'nın en büyük uyuşturucu kaçakçısı olarak biliniyor

1579725_940x531.jpg


Organize suç örgütü elebaşı ve Ankara'nın en büyük uyuşturucu kaçakçısı olduğu tespit edilen cezaevi firarisi Kadir İnan ve beraberindeki 4 kişi, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince İzmir'de gözaltına alındı ve başkente getirildi.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Ankara'da gerçekleştirilen birçok uyuşturucu kaçakçılığı ve silahlı olayın faili olduğu tespit edilen, 14 ayrı suçtan aranan cezaevi firarisi İnan'ın yasa dışı yollarla Türkiye'ye geldiğini tespit eden Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, suç örgütü elebaşı ve beraberindekileri takibe aldı.





Ankara İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İzmir'de bir süre takip edilen Kadir İnan ve beraberindeki 3 kişi, polis ekipleri tarafından İzmir'deki bir alışveriş merkezine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Öte yandan, İnan'a ait olduğu tespit edilen yatın kaptanı olduğu öğrenilen kişi de yakalandı.

Zanlılar, İzmir Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından gece saatlerinde tarifeli uçakla Ankara'ya getirildi. Özel harekat ekipleri tarafından uçaktan indirilen Kadir İnan ve beraberindekiler, geniş güvenlik önemleri altında Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürülmek üzere Esenboğa Havaalanı'ndan ayrıldı.


Ankara'nın en büyük uyuşturucu kaçakçısı Kadir İnan gözaltına alındı | Gündem Haberleri
 

treelock

Asistan
Katılım
25 Ocak 2011
Mesajlar
367
Reaksiyon puanı
59
Puanları
28
tarifeli uçakla Ankara'ya getirildi.

Bunun parasını kim ödüyor?

Bu adam yine serbest kalacak mı?

Yine kaçacak mı?

Bu adamların ve arkadaşlarının olduğu apaçık belli gece kulüpleri neden kapatılmıyor?

Ankara uyuşturucu bataklığına saplanan bir şehir oldu yeter artık.

Akşam 22.00'dan sonra içki satmak yasak dediler, akşam 22.00'dan sonra uyuşturucu almak daha kolay hale geldi, her mahallede torbacı var.
 
Üst