• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ankaragücü 1-3 Beşiktaş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
http://www.youtube.com/watch?v=Ki6HgwbvAI4
http://www.youtube.com/watch?v=3vADGci4TVw&feature=channel_page
Kartal hedefe yürüyor

18 yıl sonra duble yapma şansı yakalayan Beşiktaş, hedefe emin adımlarla yürüyor. Fortis Türkiye Kupası'nı Fenerbahçe'yi yenerek müzesine götüren Siyah beyazlılar, Turkcell Süper Lig'de de Ankaragücü engelini 3-1'le geçerek son iki haftaya lider girmeyi başardı.

Hafta içi kupa sevinci yaşayan Beşiktaş, Ankaragücü maçına golle başladı. 2. dakikada defansın kafayla uzaklaştırmaya çalıştığı top Bobo'ya çarparak ağlara gitti. Kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü, 17. dakikada Rüştü'nün hatasında topa son dokunan Iglesias ile skora dengeyi getirdi. Ancak 23. dakikada Ernst ceza sahası dışından nefis bir şut attı ve Beşiktaş'ı bir kez daha öne geçirdi. İkinci yarıya Jaba ile etkili başlayan ev sahibi ekip 3 önemli fırsatı kullanamadı ve 83. dakikada Bobo, ekrem'in ortasında çok güzel bir kafa vuruşuyla maçın skorunu belirledi: 1-3.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, puanını 65'e çıkararak Sivasspor'un 2 puan önünde liderliğini sürdürdü. Ankaragücü ise 36 puanda ve ateşin içinde kaldı.​

ANKARAGÜCÜ - BEŞİKTAŞ 1-3

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Tolga Özkalfa, Muhittin Gürses, Nihat Mızrak

ANKARAGÜCÜ: Serkan, El Yasa, Burak (Dk.70 Semavi) , Dos Santos, İlkem, Barbaros, Iglesias (Dk. 65 Metin Akan), Kerem, Ceyhun, Mehmet Yılmaz, De Nigris (Dk. 46 Jaba)
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Zapo, İ.Toraman, Gökhan, İ.Üzülmez, Cisse, Ernst, Tello (Dk. 72 Uğur), Yusuf (Dk. 66 Ekrem), Holosko, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

GOLLER: Dk. 2 ve 83 Bobo, Dk. 17 Iglesias, Dk. 23 Ernst
SARI KARTLAR: Barbaros, Jaba, Ceyhun

KAYNAK

Rüştü sağolsun valla.

Kartallar yükseklerde uçar..
Aman Kartalımm sen hep yukarlarda ol ..

Beşiktaş emin adımlarla şampiyonluğa gidiyor... :D

Bu haftasonu beni sevindiren tekşey bu ?_?

Bu maç ölçü değil bence.Çünkü geçen hafta Galatasaray elini kolunu sallaya sallaya yendi Ankaragücü'nü.Beşiktaş-Galatasaray maçı büyük ölçüde belirler şampiyonluğu.

BEn Beşiktaşlı olarak Şampiyonun Sicasspor olmasını isterim. Hem bu sayede Sivasspor cebini doldurabilecek ve bu para sayesinde 4. büyük takım olma yolunda büyük bir adım olacak...

Beşiktaşım oley, beşiktaşım oleeeeey :D

BEn Beşiktaşlı olarak Şampiyonun Sicasspor olmasını isterim. Hem bu sayede Sivasspor cebini doldurabilecek ve bu para sayesinde 4. büyük takım olma yolunda büyük bir adım olacak...
sivasspaorun şampiyonluğunu isteyen bi Beşiktaşlı yok kardeşim sen bi gözden geçir hangi takımı tutuyosun ama bu sefer bi iyilik yap bize ve Beşiktaş'ı göz ardı et

Ciddi olamazsın.Bülent Uygunun Sivasından bahsediyoruz burada:wassat:

Neyin Peşindesin anlamış değilim.... Biz beşiktaş için canımızı vermeye hazırken, onu 1 dakika bile desteklemekten vazgeçmez her maçına giderken, Beşiktaş için kız arkadaşımıza, ailemize, kardeşlerimize baş kaldırırken, otobüste giderken, uyurken bile besteler mırıldanırken, Sen beşiktaşlıyım demeyi kendine yakıştırıyormusun ki sivas şampiyon olsun diyorsun.. Bence kendine aynada bir bak ben beşiktaşlıyım diye bir sorgula kendini.........:angry::nono::nono:

Hayatta tek AŞK BeşiktAŞK.....................

Bu arada sayın medya biz meşale yakarken 1 hafta konuşuldu hakkımızda söylenmeyen yazılmayan kalmadı.. Ankaragücü taraftarı bizim o stada sağ sağlim giremememiz için elinden geleni yaptı tek gram birşey yazılmadı...Helal Olsun :nono:

Kolpa Basın.....