2007'de babam toplatmış. Ilkerdeydi sanırsam dükkan ama şuan o işleri yapıyor mu bilmiyorum. Siz neresindesiniz?Dostlar Ankara’da daha önce hiç sistem kurduranınız var mı?
Çankaya ama lokasyon hiç fark etmez işini güzel yapan yer neresiyse oraya gider kurdururum hocam2007'de babam toplatmış. Ilkerdeydi sanırsam dükkan ama şuan o işleri yapıyor mu bilmiyorum. Siz neresindesiniz?
11 parçayı Vatandan aldığınız takdirde kurulumunu yapıyorlarVatan kuruyordu.
Yalan söylersenizde kurulum yapıyo olabilirler mesela başka vatandan aldım dersiniz11 parçayı Vatandan aldığınız takdirde kurulumunu yapıyorlar
Faturaya bakamadan başlamazlar o işlemeYalan söylersenizde kurulum yapıyo olabilirler mesela başka vatandan aldım dersiniz![]()
Kendiniz kurun hocam size buradan yardımcı oluruzFaturaya bakamadan başlamazlar o işleme
Hocam ben de isterim kendim kurmayı da sistem kallavi olunca yanlış bir şey yaparım gerek yok şimdiKendiniz kurun hocam size buradan yardımcı oluruz![]()
Herhangi bir bilgisayarcı toplar belirli bir ücret karşılığında.Hocam ben de isterim kendim kurmayı da sistem kallavi olunca yanlış bir şey yaparım gerek yok şimdi
Hepsi topluyor zaten ama sabah bırak akşam gel al deyince 30.000 TL’yi öyle kolayca bırakamıyor insanHerhangi bir bilgisayarcı toplar belirli bir ücret karşılığında.
Hocam ben o sistemin başında 2 gün beklerim.Hepsi topluyor zaten ama sabah bırak akşam gel al deyince 30.000 TL’yi öyle kolayca bırakamıyor insan