Seyhan Kaplan
Öğrenci
Ankara Ulus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kız varmı Yoksa Full Erkek Mi ?
Bu Keçiörenden ulusa giderken anayolda sagdaki lise ise var.Ankara Ulus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kız varmı Yoksa Full Erkek Mi ?
hayırdır napacaksınAnkara Ulus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kız varmı Yoksa Full Erkek Mi ?
s.a başkan sen ankaranın neresinde oturuyorsun ?...Bu Keçiörenden ulusa giderken anayolda sagdaki lise ise var.
Keçiören merkezdeyims.a başkan sen ankaranın neresinde oturuyorsun ?...
hmm anladım bende Mamak Akdere'deyim kardeşimKeçiören merkezdeyim
Konuyu baltalamayim ama bakalim bu sene bir ankara buluşmamız olur belki forumun hayırlısıhmm anladım bende Mamak Akdere'deyim kardeşim
Yok ya ondan değil teknik liselerde hani kız olmuyomuş ya ondan dolayı dedim meslekmi teknikmi olduğunu da bilmiyorum omdan.hayırdır napacaksınkız tavlamak,bakmak için mi okula gidiyorsun he Söyle bakem
...
Hangisi olduğunu bende pek bilmiyorum ama teknik lise diyo arkadaş.Bu Keçiörenden ulusa giderken anayolda sagdaki lise ise var.
Yok öyle bir sey olur muYok ya ondan değil teknik liselerde hani kız olmuyomuş ya ondan dolayı dedim meslekmi teknikmi olduğunu da bilmiyorum omdan.
mesleklerde oluyor tabi hangi meslekler var onda göre de değişir ama teknikleri bilmiyorum...Yok ya ondan değil teknik liselerde hani kız olmuyomuş ya ondan dolayı dedim meslekmi teknikmi olduğunu da bilmiyorum omdan.
Valla olursa iyi olur fakat ben okullar açılana kadar ankaradayımKonuyu baltalamayim ama bakalim bu sene bir ankara buluşmamız olur belki forumun hayırlısı![]()