TombalakKedi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 88
Ankarada snapdragon model s20fe nerden bulurum yenimahalle, keçiören taraflarında oturuyom s20fe iyi gibi nerden bulurum ?
Bulamazsın mediamarkt ve Vatan'a daha gelmedi yerel mağazalarda exysnos'lu versiyonu satıyor.Ankarada snapdragon model s20fe nerden bulurum yenimahalle, keçiören taraflarında oturuyom s20fe iyi gibi nerden bulurum ?
Bulunur, Qulacomm çipsetli modeller yurt dışından kişisel olarak getiriliyor.Bulamazsın mediamarkt ve Vatan'a daha gelmedi yerel mağazalarda exysnos'lu versiyonu satıyor.
Mi 10T alsanız Android 11 ile eskisinden çok daha iyi hale getirilen exyons 990 işlemcili S20 FE'den bile stabil çalışmayabilir bir kaç yıl sonra. Çok ciddiyim. Ha ikisinin de güncellemesi biter bir gün, ama işin sonunda daha stabil çalışma ihtimali var.Mi10t alsam android 12 alcak diyorlar ama 13 almayabilir kendim custom rom ile 13 kurabilirmiyim stabil olurmu alsam yani poco f3 sorunlu videoları izledim baya kötü mi10t bile daha iyi şimdi mi10t alsam bu sefer güncelleme kescekler napcam
Sahibinden'e baktım kimse satmıyordu.Bulunur, Qulacomm çipsetli modeller yurt dışından kişisel olarak getiriliyor.
Hocam poco f3 alıp geçeyimmi iyi cihazmıSahibinden'e baktım kimse satmıyordu.
Bana ısınan ve performansı biraz değişik bir cihaz gibi geldi amacım günlük kullanım ve oyun aliyimmi f3 artık karar verememekten bıktımSahibinden'e baktım kimse satmıyordu.
Bence alın beğenmezseniz iade edebilirsiniz.Hocam poco f3 alıp geçeyimmi iyi cihazmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana ısınan ve performansı biraz değişik bir cihaz gibi geldi amacım günlük kullanım ve oyun aliyimmi f3 artık karar verememekten bıktım
Ben sürekli neredeyse tüm ikinci el sitelerini takip ediyorum, çok nadir olmayacak şekilde ilan çıkıyor. Ama sadece sahibinden üzerinde değil.Sahibinden'e baktım kimse satmıyordu.
O videoların çoğu Poco F3'ün ilk çıktığı zamanlardan ki ilk çıktığı zaman gerçekten ekran kararma sorunu, batarya sorunu vardı. Son gelen 12.5 güncellemesi ile sorun kalmadı diyebilirim.poco f3 sorunlu videoları izledim baya kötü