Ankara patlamasında Umut Bulut'un babası da yaşamını yitirdi

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Ankara'da dün akşam meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitirenler arasında Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da olduğu ortaya çıktı.

56e68b9d67b0a93e70583db8


Umut Bulut'un, babasının yaşamını yitirdiği haberini bugün 11.00 sularında antrenman için geldiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldı.

Acı haberle yıkılan milli futbolcu hemen Ankara'ya hareket ederken, bütün takım arkadaşları büyük şok yaşadı.

Kemal Bulut'un Gençlerbirliği-Galatasaray maçını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda izlediği, karşılaşma sonrası evine dönerken hain saldırının kurbanı olduğu belirtiildi.

Hürriyet
 
Son düzenleme:

Sercan40

Müdavim
Katılım
22 Şubat 2016
Mesajlar
1,722
Reaksiyon puanı
372
Puanları
83
Yaş
32
Allah rahmet eylesin bütün kayıplarımıza...
 

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin.


Sarı-kırmızılı kulübün resmi İnternet sitesinden yayımlanan mesajda,

"Başkentimiz Ankara'da dün akşam gerçekleşen ve hepimizi derinden sarsan vahim saldırının ardından bu sabah aldığımız haberle bir kez daha kahrolduk. Profesyonel futbolcumuz Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un masum insanları hedef alan saldırıda hayatını kaybettiğini tarif edilemez bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, oyuncumuz Umut Bulut'a ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Acımız çok büyük" ifadeleri kullanıldı.

Aralarında Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor'un da olduğu çok sayıda kulüp mesaj yayımlayarak Umut Bulut'a başsağlığı diledi.

Ayrıca, Arda Turan, Burak Yılmaz, Alex de Souza, Nuri Şahin, Hakan Çalhanoğlu, Mevlüt Erdinç, Lukas Podolski, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Gökhan Töre, Cenk Tosun gibi birçok isim de sosyal medya hesaplarında Umut Bulut'a başsağlığında bulundu.

Futbol takımı cenazeye katılacak


Galatasaray Futbol Takımı'nın, Kemal Bulut'un cenaze törenine katılmak için yarın Kayseri'ye gideceği bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, özel bir uçakla Kayseri'ye gidecek Galatasaray kafilesinin, Kemal Bulut'un Yeşilhisar ilçesinde düzenlenecek cenaze törenine katılacağı öğrenildi.

LİG TV


Tolga Zengin:

Umut kardeşim doğum gününde babasını toprağa verecek. Bin bir zorlukla, güçlükle, emekle O'nu büyütüp, yetiştirip topluma kazandıran babasını. Terör insan ayrımı yapmıyor. Sen, ben fark etmiyor. Sadece Umut'un hikayesi değil onlarca, yüzlerce masum insanın böyle hikayesi var. Kemal amca... Peri, Dorukhan, Ozancan, Mehmet Emre ve diğerleri... Kimi kendini yetiştiren anne - babasını kimi yetiştirip güzel bir hayat düşlediği oğlunu, kızını, kardeşini kaybediyor. Allah'ım sabır ver. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarının başı sağolsun, milletimizin başı sağolsun.
Teröre bir şekilde destek olan, terör örgütlerinden beslenen, teröristlerle kol kola giren, dağlarda, yollarda, sivil yerleşim yerlerinde masumların, asker ve polisin canına kast eden, canlı bombaların evinde taziye çadırı kuran herkes de bunun hesabını verecek. Er ya da geç...
 
Son düzenleme:

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
ankara'da okuduğum senelerde, trabzonspor'da oynuyordu. bir gün otobüse bindim ve bir amca bana umut bulut'un gol attığı bir maçta, umut ile ilgili bir spor manşetini gösterdi. "bak, oğlum bu benim." dedi. kendisiyle o denli gurur duyan, otobüste tanımadığı insanlara bile oğlunu anlatma isteğiyle yanıp tutuşan bir babası vardı ve bu kadar senedir, umut bulut hakkında tek bildiğim şey de bu. sanırım yeter de artar bile. başı sağolsun.

(Ekşi Sözlük/the youngest of the endless )

 
Son düzenleme:

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,116
Puanları
113
Yaş
40
Ankara Kızılay’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden Galatasaraylı milli futbolcu Umut Bulut’un babası Kemal Bulut son yolculuğuna uğurlandı. Umut Bulut, cenazede gözyaşlarına boğuldu.


 
Üst