Sedefizgi
Müdavim
- Reaksiyon puanı
- 1,782
bağımlılık yapan şeyler önce ücretsiz verilir sonra yavaş yavaşMaksat müşterinin ayağı alışsın.
İşi olmayanda binmiştirMaksat müşterinin ayağı alışsın.
Önce ücretsiz sonra sağlam ücret alırlar nerden bindim ki dersinTgrthaber. Com haberine göre cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas hızlı tren hattının 31 Mayıs'a kadar ücretsiz hizmet verecegini açıkladı.
Aynen Öylebağımlılık yapan şeyler önce ücretsiz verilir sonra yavaş yavaş![]()
Binmezsin bir daha olur biter. Devleti kazıklamış olursun.. Pasif direnişÖnce ücretsiz sonra sağlam ücret alırlar nerden bindim ki dersin![]()
En çokta teyzelere yaradı bence bu iş bedava sevdiklerine gidip gelirlerBinmezsin bir daha olur biter. Devleti kazıklamış olursun.. Pasif direniş![]()
Bu teyzeler dedeler şehir içindeki otobüslerde şehirler arası otobüslerde her yerdeler.. Ameliyatlı bile olsalar hep otobüsteler.. Nereye gidiyor bunlarEn çokta teyzelere yaradı bence bu iş bedava sevdiklerine gidip gelirler![]()
Bir bilsem nereye gittiklerini yer verdiğimiz tezyeler seçimde göbek atıyorlardı zaten yer filan vermeyeceğim artık gayet sağlıklılar vallaBu teyzeler dedeler şehir içindeki otobüslerde şehirler arası otobüslerde her yerdeler.. Ameliyatlı bile olsalar hep otobüsteler.. Nereye gidiyor bunlar![]()
Demek şovları bizeymişBir bilsem nereye gittiklerini yer verdiğimiz tezyeler seçimde göbek atıyorlardı zaten yer filan vermeyeceğim artık gayet sağlıklılar valla![]()
Bence de oynayabildiklerine göre ayakta da durabilirlerDemek şovları bizeymiş![]()
Ben uyku numarası her zaman çalışırBence de oynayabildiklerine göre ayakta da durabilirlerBen saf yine kıyamazdım yer verirdim muhtemelen
![]()
Deneyeceğim teşekkür ederimBen uyku numarası her zaman çalışır![]()
Benden duyduğunu söyleme rica ederimDeneyeceğim teşekkür ederim![]()
SöylememBenden duyduğunu söyleme rica ederim![]()
Magnumdan mı çıktıSöylememPorsche Taycan ile işe gidip geldiğim için problem olmayacaktır
![]()
Magnumdan çıkmadıMagnumdan mı çıktı![]()
Hocam siz benim maddi durumum yüksek değil ortalama diyordunuz e siz ortalamaysanız biz neyiz o zaman ?SöylememPorsche Taycan ile işe gidip geldiğim için problem olmayacaktır
![]()
Merhabalar,Hocam siz benim maddi durumum yüksek değil ortalama diyordunuz e siz ortalamaysanız biz neyiz o zaman ?![]()
Yok magnum sevmiyorumYok yok magnumdur o![]()
Hadi yine iyisin bir tur yaparsınTgrthaber. Com haberine göre cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas hızlı tren hattının 31 Mayıs'a kadar ücretsiz hizmet verecegini açıkladı.
hocam selamlar. monopolyde mi günlük 2000 dolar kazanıyorsunuz?Merhabalar,
Zengin değilim dedim, Birikim yaparak istediğim aracı ve elektronik ayrıca Teknolojik cihazları alabilecek kadar para biriktirdim diyebilirim. Olymp Trade kullanıyorum oradan da kazanıyorum ayrıca çalışıyorum.
Fabrika veya şirketim yok, Kendi çapımda kazanıyorum dersem yanlış olmaz diye düşünüyorum.
Günlük en kötü kazancım 2000$ kadar zaten.
İyi Forumlar...
Merhabalar,hocam selamlar. monopolyde mi günlük 2000 dolar kazanıyorsunuz?
Hesap hareketleri görmeden inanmam bu aradaMerhabalar,
Zengin değilim dedim, Birikim yaparak istediğim aracı ve elektronik ayrıca Teknolojik cihazları alabilecek kadar para biriktirdim diyebilirim. Olymp Trade kullanıyorum oradan da kazanıyorum ayrıca çalışıyorum.
Fabrika veya şirketim yok, Kendi çapımda kazanıyorum dersem yanlış olmaz diye düşünüyorum.
İyi Forumlar...
Merhabalar,Hesap hareketleri görmeden inanmam bu arada
Sadece meraktan soruyoruzhocam selamlar. monopolyde mi günlük 2000 dolar kazanıyorsunuz?
Her gün binerim valla güzel bir. Ulaşım aracı pratikkafamız güzel olana kadar keşke hızlı trene binebilsek ben çok korkuyorum hızlı tren'den bi kere bindim. Değişik triplere girdim. insanlar benim korktuğumu anlayınca beni sakinleştirmeye çalıştılar.![]()
![]()
Hocam o nasıl bir birikim yöntemiymis yavMerhabalar,
İyi Forumlar...
Hukukta iddia sahibi iddiasını kanıtlarMerhabalar,
İnandırmak zorunda olduğumu sanmıyorum, Vaktim yok çünkü öyle birşey için.
Konu benim maddi durumun da değil, Konuyu da saptırmayalım
İyi Forumlar...