Ankara faciadan döndü

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Ankara kana bulanacaktı. Sansasyonel eylem polisin çalışmasıyla önlendi.

Ankara muhtemel bir facianın eşiğinden döndü. Sıhhıye'de bulunan çok katlı otoparkta patlayıcı yüklü minibüs ele geçirildi. Araçta 300 kg. TNT-Sodyum nitrat maddesi ele geçirildi.

Polis köpeklerinin tepkisi üzerine emniyet görevlileri otoparkta patlayıcı yüklü minibüsle karşılaştılar.

Halk bölgeden uzaklaştırıldı

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Çevredeki binalar da anonslarla boşaltıldı. Bu arada, emniyet yetkilileri uzaktan kumandayla patlatmaya karşı gereken sinyal engelleyici sistemi kurdular.

Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz bölgeye gelerek çalışmaları yerinde takip etti..

Polis köpekleri buldu

Olay yerine gelen Ankara Valisi Önal, konuyla ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, 11 ve 12 Eylül'ün hassas günler olduğunu, bu nedenle bu günler öncesinde polisin il genelinde yaygın güvenlik önlemleri aldığını, bu faaliyetlere uzman ekipler ve detektör köpeklerin katıldığını belirterek, şunları söyledi:

''Dün akşam başlattığımız ve tüm Ankara'yı kapsayan arama taramada, Kurtuluş Kapalı Otoparkı'nda, detektör köpeklerimizin tepki vermesi nedeniyle Vito tabir edilen araç üzerinde çalışmalar yoğunlaştırıldı ve patlayıcı madde yüklü olduğu tespit edildi.

Muhtemel felaket önlendi

Şu anda gerekli güvenlik önlemleri geniş alanda alındı. Bomba uzmanları, ekiplerimiz teknik çalışmalarını sürdürüyor. Sanıyorum makul süre içinde sonucu alacağız. Şu anda endişe edecek bir şey yok. Ankara polisinin başarılı ve titiz çalışması, muhtemel bir felaketi önlemiştir.

Düşünmek dahi istemiyorum

Vatandaşlarımız için geçmiş olsun diyorum. Tabii bunun eyleme dönüşmesi halinde neler olacağını düşünmek dahi istemiyorum. Gerek duyarsak daha detaylı açıklamayı, bilgiler netleştikten sonra yapacağız. Sahte plakalı minibüs üzerinde şu anda çalışmalar sürüyor.''

kaynak: http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=103465

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ülke şerefsizlerle dolu nolcak ... :@

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
hey allahım sen bizi bu kansız dinsiz imansız yaratıklardan koru

tertunc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
21
Adamlar terorist,sizi mi dinlicek.

byjackep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
o bomba bi patlasaydı acaba AKP yönetimi ne yapardı???

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
şerefsizler ya, bu olayda polisi tebrik ederim ama. yoksa sonuçları gerçekten kötü olacaktı.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
byjackep dedi ki:

Böyle ahmakça bir yorum yapılabilir mi?
İktidarda, CHP, İşçi Partisi ya da herhangi başka bir parti olsaydı bomba patlamayacak mıydı?

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
byjackep dedi ki:

Muhalefet! Böyle bi' şey değil. Saygıyla eğiliyorum, söylenecek hiç bi' şey yok.

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
byjackep dedi ki:

gerçekten ne alaka? muhalefet anlayışı bu kadarmı değişti?