- Reaksiyon puanı
- 414
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden tepkilerinizi almak istiyorum.
Tek kellme ile rezalet.Bu kadar anlamlı bir günde şu olayın olması hem Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e hemde oradaki insanlara saygısızlıktır.Söz konusu AKP olunca hiç bir olumsuzluk bana artık tuhaf gelmiyor.Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden tepkilerinizi almak istiyorum.
Troll olduğun için anlamanı beklemiyorum.Bu olayın benzeri daha öncede yaşandı.Sizde rezilliği savunmak hastalık haline gelmiş.Tam alakaya çay demlelik bir başlıkTekrardan Yuhh diyorum başka bir şey demiyorum.
Gerçekten şu ülkeye kaliteli muhalifler lazım... Provokasyon ne alaka ? Neyi provoke ediyorlar amaçları ne orada ? Saçma sapan söylemler sadece.
Yaptıkları yakışıksız ve saçma ama provakasyon demen için bir amaç veya bir plan program olmalı. Veya bunu diyenlerin elinde bilgi belge olmalı.
Törenin tam halini izledim. Anıtkabire giden varsa bilir. Tören heyeti önce aslanlı yoldan yürüyerek büyük avluya geliyor orada tören mangaları ve binlerce sıradan vatandaş var. Çelenkler konuyor 9:05'te saygı duruşu istiklal marşı flan yapıyor. Cumhurbaşkanı anıtkabir defterini imzalıyor resmi tören bitiyor. Tören sonrası merdivenlerden inmiş giderken. Avluda gelen sıradan vatandaşlarda maksimum 3-5 kişi Reis reis diye bağırıyor arkasından seni çok seviyoruz falan flan diyor. Cumhurbaşkanı da bunlara doğru selam verince Sonra alakasız bir şekilde gaza gelip her yer reis her yer Tayyip her yer Erdoğan diyorlar ne alaka ise !
Ama o sırada o avluda binlerce insan var 3-5 kişi üstünden provakasyon demek saçma... Kendilerince Cumhurbaşkanını görünce heyecanlandılar büyük ihtimal.
Troll olduğun için anlamanı beklemiyorum.Bu olayın benzeri daha öncede yaşandı.Sizde rezilliği savunmak hastalık haline gelmiş.