Animeye Başlamak Isteyenler Için

Bu konuyu okuyanlar

pillibebek_

Profesör
Katılım
14 Temmuz 2016
Mesajlar
1,119
Reaksiyon puanı
145
Puanları
63
Gelin Arkadaşlar Sizi Yavaş Yavaş Animeye Alıştıracak Animeleri Derledim.

Arkadaşlar en büyük isteğim hiçbir animeye önyargı ile yaklaşmamanız. çizimidir, karakterin görünüşüdür farketmez hepsini izleyin. bu animleri özel olarak seçtim.

3 gruba ayırdım. easy-normal-hard. zorluk dereceleri içerdikleri bölüm sayısına göre artmaktadır.

Not: Arkadaşlar Lütfen HARD sınıfındaki animelerde SPOILER yememeye çalışın. mümkünse öyle animeleri araştırmadan direk izlemeye başlayın çünkü yediğiniz spoilerler izleme zevkinizi kaçırabilir.Bu diğer animeler için de geçerli ama özellikle Harddakilere dikkat etmenizi öneririm. internet güvenli değil :D

--EASY--(50 bölüm ort)

1)Death Note.

2 SüperZekanın çarpışması. Spoiler yemeden önce izlenmesi gereken bir anime. Animenin yazarı bazı bölümleri kurgulamak için kendini içinde sadece kendisi ve bir şişe suyun oldugu penceresiz bir odaya kitlemiştir. böyle efsane bir animedir.

2) One Punch Man

Kısaca kel bir adamın insanüstü maceraları . Güldürüyor insanı. bölüm sayısı az ama 2. sezon yolda.

3) S.A.O (Sword Art Online)

Bir tür sanal gerçeklik oyunununiçine hapsolan gençler mmo tarzı bir dünyada hayatta kalmaya çalışırlar. her bölüm sonu canavarı (BOSS) yendiklerinde 1 üst kata atlayacaklar ve 100. kata ulaşanların gerçek dünyaya dönmelerine izin verilecektir. güzel bir anime izlenebilir.

--NORMAL--(100 bölüm ort.)

1) Kuroko No Basket

Ortaokul yılları boyunca hiç yenilmemiş Teikō lisesi basket takımı 6 adet basketbol dahisinden oluşur. ne yazıkki liseye geçişte ayrılmak zorunda kalan bu 6 kişiden biri de Kuroko adlı öğrencidir. Yeni kaydoldugu Seirin lisesi basket takımında yaptıkları maçları izlerken iyiki böyle bir anime var ve izliyorum diyeceğinize eminim. güzel bir anime kaçırılmamalı diye düşünüyorum

2) Code Geass

10 Ağustos 2010'da, Britanya Japonya'ya savaş açar. Japonya, Britanya İmparatorluğu'nun en yeni silahı olan "Knightmare Frame"e karşı hiçbir şey yapamaz ve istila edilir. Japonya’nın adı “Alan 11” olarak değiştirilir ve vatandaşlarına da "11'ler" adı verilir. Japonya'da yaşayan Britanyalı Lelouch, Britanya’yı yok edeceğine yemin eder. Savaştan yedi yıl sonra; Lelouch lisede okumaktadır. hikaye buradan gelişiyor.

3)Attack On Titan

5 metre ve üstü, beyinleri gelişmemiş devlerin etrafta kol gezdiği bir devirde Eren Jeager adlı baş kahramanımızın ülkesine Devler Saldırır. bu saldırı sonucu anne ve babasını kaybeder. devlerden intikam alıcağına yemin eden Eren, gezici orduya katılır. hikaye böyle devam ediyor arkadaşlar cidden çok iyi bir anime. yeni sezonu bayağı ertelendi diye milley çok sinirli ama

--------HARD--------(500 Bölüm Ve Ustu)

1) Naruto

Çoğu kişinin animeyi bu anime serisinden duyduğunu düşünüyorum. küçük yaşlarda pikachunun bile anime oldugunu nereden bilebilirdik ki ?. neyse konuya gireyim. Devir Ninja Devri. Karakterimiz Naruto da Alev Ülkesinin Gizli Yaprak Köyünün bir Shinobisi. Kendisi yanlızlık içerisinde büyüdü. herkez ondan korkardı. Çok geniş bir yelpazesi bulunan Naruto Serisi, sadece narutoyu değil tüm arkadaşlarının hikayelerini barındırıyor. Ihanetler, Klanlar, Savaşlar ve Dahası. bazı izleyiciler Filler olarak adlandırılan ve anlamı ''çokta önemli bir bölüm olmayan, izlemesek te olur'' olan bölümlerden fazlalıgından şikayetçidir. ama ana hikaye için filleri izlemeye değer :)

2) One Piece

Bu sefer Devir Korsan Devri. Korsanlar Kralı Gol.D. Roger'ın Son Hazinesi One Piece'i aramaya giden yeni nesil korsanlar Korsanlar çağını başlatır.Şeytan Meyvesi olarak adlandırılan ve yediğinizde size süper güçler sağlayan bir meyve tüm dünyaya saçılır. bu sayede özel güçlere sahip olan korsanlar denizlere akın eder. Fakat hazineyi ararken aynı özel güçlere sahip Donanmaya karşı da savaşmak zorundalardır. Ana kahramanımız luffy'nin kendi tayfasını toplayışı ve maceralarını izleyeceksiniz. Anime Benim listemde 1. sıradadır. hala devam eden bir animedir. 740. bölümdeyiz :D. ama tüm o olayları yaşadıktan ve izlediten sonra vay be diyeceğinize inanıyorum arkadaşlar.

GUNCELLENECEKTIR ARKADASLAR AKLIMA GELDIKCE YENILERINI EKLERIM
 

Kadima

Müdavim
Katılım
17 Mart 2011
Mesajlar
11,959
Reaksiyon puanı
841
Puanları
113
İnci Sözlük'teki konu da senin mi yoksa oradan direkt kopyala yapıştır mı yaptın?
 

okinkurt

Müdavim
Katılım
30 Eylül 2013
Mesajlar
3,813
Reaksiyon puanı
1,233
Puanları
113
Yaş
31
Helsing / Kenichi / hitokiri (samurai x) berserk / samurai champlo bunlar 40/50 bölümlük efsane animelerdir :)
 

Tubicaliskan

Asistan
Katılım
27 Haziran 2016
Mesajlar
414
Reaksiyon puanı
127
Puanları
43
Süper zekanın çarpışması? Wat?
Anidb linkini verir misin.
 

kestal

Doçent
Katılım
17 Mart 2013
Mesajlar
853
Reaksiyon puanı
35
Puanları
28
Konu için teşekkürler. Benim sorum değişik olacak ama şu an bilgisayar ve sabit internetim olmadığı için mobilden anime indirebileceğim bir site varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
 

pillibebek_

Profesör
Katılım
14 Temmuz 2016
Mesajlar
1,119
Reaksiyon puanı
145
Puanları
63
Benim bildiğim yok. Bilen biri olabilir ama
 

kestal

Doçent
Katılım
17 Mart 2013
Mesajlar
853
Reaksiyon puanı
35
Puanları
28
One Punch Man ilk bölüm izledim pek beni sarmadı nedense. Code Geass altı bölümü bitirdim şu anlık favorim [emoji4]
 

okinkurt

Müdavim
Katılım
30 Eylül 2013
Mesajlar
3,813
Reaksiyon puanı
1,233
Puanları
113
Yaş
31
Bir öneri daha :) Shingeki no kyojin baya güzel bir anime izlemediyseniz tavsiye ederim.
 

kestal

Doçent
Katılım
17 Mart 2013
Mesajlar
853
Reaksiyon puanı
35
Puanları
28
Code Geass bitti gayet güzel bir anime oldu. Final ve bazı bölümlerinde ağlattı [emoji4]
 

kestal

Doçent
Katılım
17 Mart 2013
Mesajlar
853
Reaksiyon puanı
35
Puanları
28
Zaten sadece Death Note ile Code Geass bitirebildim [emoji4] Diğer az bölümlü animelere bir göz atacağım yorumlar nasıl bakalım.
 

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Katılım
12 Mayıs 2013
Mesajlar
11,559
Reaksiyon puanı
344
Puanları
83
Gencler izlemeyen varsa Arslan Senki tavsiye ediyorum. Özellikle 1. Sezonu efsanedir. Muziklwr, sahneler, turklerle baglantilar vs var.
 
Üst