Ani Fps Düşmeleri Yaşıyorum.

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Herkese Merhaba Bende Laptop Var Ve Bana 1 Haftadır İşkence Çektiyoru :cursing:
1 Hafta Önce Black Ops 2,ETS2,Saint Row The Third 3 Filan 40,50 Fps sabit oynayabiliyordum.
Sonra Format attım.Ani Fps Düşmeleri Başladı Diyelim Bo2 De 40 Fps Sabit Birden 15 fps Oluyor 2,3 Saniye Sonra Tekrar 40 fpsye dönüyor
Tüm Oyunlarda böyle Deliricem
Tekrar Format Attım Durum Düzeldi Ama Kısa bir Sürelik 2 Gün sonra Tekrar Aynı Sorun Başladı
Sonra Tekrar Format attım bu Son Dedim Kendi Kendime Çünki Hep Format Atamam :D
Formattan Sonra yükledim Oyunları Kasıyor ETS2 Orta Ayarlarda 35 fps Alıyorum birden 10 fps 3 saniye sonra tekrar 30larda
Isınma Durumuda Yok.
Ne yapıcam Bu duruma Temizlemeye Kalksam Laptop Temizleyemem İçini Açamam Yani Driver,Sürücü,Direcx Hepsi Güncel Ama Olmuyor Olmuyor Olmuyor
:hammer::cursing::cursing::hammer:

sdbz

Asistan
Reaksiyon puanı
12
windows sürümünüz nedir?

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Eğer ısı problemi yok ise;

1- Driver yüklerken yanlış bişeyler yapıyorsun.
2- Virüs yiyorsun.

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Windows 7 Kullanıyorum(İlk Hali Yani Hiç Kasma Olmayan Windows 8 ) ama Windows 8'de Attım Tekrar Gene Aynı Sorun
Isı Problemi Yok Virüs yiyorum ama birşey Yüklemiyorum Ki Sadece Chrome,Steam,ETS2(Kopya),Driverler,Fraps Tek Yüklediklerim Bunlar Driverleri Kendi Yüklüyor CD'si Var Otomatik Onda Mı Sorun Acaba ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sebastiantr Örnek Video Çektim Videonun 1:50 kısmından itibaren izlersen görürsün orda 25 oluyor bazen 9,10 fpsye kadar düşüp çıkıyor http://www.youtube.com/watch?v=ijNWZ2ZoVZc&feature=youtu.be

iboiskin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Oyundayken baktım 55,60 Derece İşlemci Ekran kartıda O Seyirlerde :confused1:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben Kenobi Şimdi Baktımda Bo2 Oynarken işlemci 71 Ekran kartı 65 Olmuş Bunlar Çok Yüksek Mi Ve Laptop'u İçini Açmadan Nasıl Temizlerim Elektrik Süpürgesi İle Fanı çeksem Olurmu (düşük Güçte)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorun bendede var [sistemim intel cleron 2.40 2cb ram ddr3 1333 816 ekran kartı 64bit win 7 starter] format atmadan önce ful ayarda çok az kasmalar oluyodu şimdi %50 çözünürlükte bile acayip kasmalar var.. yardım edin lütfen :angry: