Anelka Milan'ı Dağıttı: 5-0

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Lokomotiv Moskova'nın ev sahipliği yaptığı Russian Railways Cup 3.'lük maçında Chelsea, Milan'ı 5-0 mağlup etti. İngiliz ekibin gollerinin dördü Anelka'dan gelirken, bir gol de Lampard attı.

2008_08_03_anelka_john_terry_sevinc.JPG

Anelka 4 gol atarak yıldızlaşırken, AC Milan'da 2008 Pekin Olimpiyatları'nda mücadele edecek olan Brezilya Milli Takımı'yla birlikte Çin'de bulunan genç yetenek Alexandre Pato ve yeni transfer Ronaldinho'nın yanısıra, sakat Pippo Inzaghi ve Kaka eksik isimlerdi.

Chelsea'nin yeni transferi Deco, 90 dakika boyunca sahada yer alırken, Drogba sakatlığından dolayı forma giymedi.

İtalyan ekibinde eksikliklerin yarattığı sıkıntıya Kalac'ın üçüncü golde yaptığı inanılmaz hata da eklenince farklı yenilgi kaçınılmaz oldu.

Kaynak

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Zevkli bir maç olmuş

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
son zamanlarda izlediğim en iyi anelka'ydı, ben bile inanamadım, adam kafayla bile gol attı

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Kaleci naapmış öle...

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
son zamanlarda izlediğim en iyi anelka'ydı, ben bile inanamadım, adam kafayla bile gol attı

adamlar bize sadece parayı toplayıp hiç bişe yapmadan gitmek için geliyorlar.oysa avrupa da parayı alıp hiçbir şey yapmassa göze çarpacaklarını biliyorlar.Türkiye de ise nasıl olsa oynamasalar bile göze çarpmayacaklarını bildikleri için buraya tatil yapmaya geldikleri izlenimi veriyorlar...:angry: