Anelka isyan etti!

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
7_213122_nocalass28000.jpg

Nicolas Anelka, Şampiyonlar Ligi finalinde kendisini ısınmadan oyuna alan Grant'ı eleştirdi.
23.5.2008

Chelsea'nin Fransız forveti Nicolas Anelka, Avram Grant'ın kendisini kanatta kullanmasından rahatsız olduğunu, gelecek sezon pivot santrafor olarak oynamak istediğini açıkladı.

Şampiyonlar Ligi finalinde penaltı kaçıran Anelka, L'Equipe gazetesine yapığı açıklamada artık kanatta oynamak istemediğini söyledi.

Fransız forvet, "Chelsea'ye geldiğim zaman bana 4-4-2 sistemini uygulayacağımız söylendi. Buraya sağda veya solda oynamak için gelmedim. İngiltere'de kendimi pivot santrafor olarak kanıtlamak zorundayım" dedi.

Fenerbahçe'nin eski forveti, bu arzusunu takımın menajerine de ileteceğini dile getirdi:

"Bugüne kadar bu konuyla ilgili ağzımı açıp tek kelime etmedim çünkü Bolton'dan yeni gelmiş bir oyuncuydum. Ama gelecek sezondan itibaren yeni bir oyuncu değil, Chelsea'nin oyuncusu olacağım."

Nicolas Anelka, Chelsea'nin Manchester United'a yenildiği Şampiyonlar Ligi finalinde oyuna son dakikalarda girip penaltı atışlarında yer almasının istenmesinin kendisi için zor olduğunu söyledi:

"110 dakika yedek bankında oturdum ve bir dakika bile ısınmadan oyuna girmem söylendi. Şampiyonlar Ligi finali gibi zorlu ve gergin bir mücadelede daha önce ısınmadan oyuna girmek zorunda kalan bir futbolcu tarihte var mı bilmiyorum."

Anelka, menajer Grant'ın kendisine ilk beş penaltıdan birini kullanması için teklif getirdiğini ancak bunu kabul etmediğini belirterek, "beni bek olarak oyuna aldı ve penaltı atmamı istedi, tabii ki reddettim" dedi.

Finalde Chelsea'nin yedinci penaltısını kullanan ve atışı Edwin Van der Sar tarafından kurtarılan Anelka, 37 yaşındaki Hollandalı kaleci için sevindiğini ve yaşananların futbolda normal olduğunu sözlerine ekledi.

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=108000&CatId=90

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Anelka 1. sınıf bir forvet kendini kanıtlamaya ihtiyacı yok , ama biraz mızmız ve çok aşırı derecede soğukkanlı ve duygusuz :(

haksız değil isyan etmekte çok geç girdi oyuna ısınamadı bile doğru düzgün , sonra gitti penaltı kaçırdı o moralsizlikle vs..

madem mızmızlanmaya başladı Chealse'de fazla ömrü kalmadı demektir , aynısını bize de yapmıştı.

haber için teşekkürler...

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Penaltılarda ısınsan nolur ısınmasan nolur...

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Bunlara bir günah keçisi lazımdı buldular işte Avram Grant.

scientist

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yolcudur abbas bağlasan durmaz.Gidici diyorum Anelka için.

ayrıca @ati1905

Isınmak sadece koşmak için gerekli değildir kasların veya diğer uzuvların ısıtılarak işlevselliğini artırılmasıdır.Adamın kasları tam açılmadıysa nasıl rahat bi şekilde penaltı atabilir.Ama durusundan penaltıyı kaçırcağı belliydi o başka :)

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
O nu bu nu bilmem de.. Terry topa gelirken penaltının gol olacağını düşünüp sonra nasıl sevineceğini hayal ediyordum..
O ana kadar kim kazanırsa kazansın diyordum, ama o an Chelsea nin kazanmasını istedim sadece Teryy için :D :D
tabii sonra beraber ağladık .. Seviyom bu adamı yaw nedense çok üzüldüm gerçekten..
Hele Manu da Anderton'un nasıl sevindiğini görünce o adama hiç tanımadığım halde uyuz oldum :D :D

Anelka' ya bişey diyemiyorum, penaltıyı 120 dk oynayan adamda kaçırıyor sonuçta.. ( Bknz C. Ronaldo )
Yeni gelecek hocası takımda tutacak mı?? önce onu görelim sonra karar veririz nerde oynayacağına :D :D
Sanırım farklı bir takımda pivot santrafor olacak...

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
sen atama penaltıyı sonra is yan et

coke

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ridvan1452 dedi ki:
sen atama penaltıyı sonra is yan et

aynen yalandan yere ona buna çamur atıyor tamam maçta koşma penaltı için ısınmak mı gerekiyor.