Android'teki Flash Desteği Ne Durumda?

tolgacem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Android'teki Flash Desteği Ne Durumda?

Android tabanlı her incelemenin ya da her güncelleme haberinin ardından gelen Flash desteği var mı sorularına yanıt aradık ve sizlere durumu açıklayıcı bir yazı hazırladık.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Hangi akla kaldırdı flash playeri bilemem ama çok iyi yapmadı malesef, kardeşim xperia sola telefon aldı, ilk geldiğinde 2.3.6 mı 2.3.7 sürümümü ne yüklüydü, içinde flash player 11 yüklü olarak geldi ama android 4 güncellemesi gelince, güncelledikten sonra baktıkki flash playerden eser yok, kardeşim haliyle apk nedir pek bilmez, markettede yok, çoğu siteler diyeceğim ama sitelerin hepsi flash player üzerine kurulu iken, kaldırmanın mantığını anlamıyorum. Her zaman yedekte bulunduğum armv6 ve armv7 için flash player yedeğinden gönderdim,11 sürümünü yükledi, kullanmaya başladı, 4.1 gelecek sola ya, onda bu apkler yüklenmezse seyrelle o zaman çümbüşü :D

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu şekilde paylaşım yapmanız güzel. Ancak atladığınız küçük bir ayrıntı var. Üreticiler ve Google, flash player desteğini tarayıcılardan da kaldırıyor. Yani apk kurmak yeni güncellemelere sahip cihazlarda hiçbir işe yaramıyor. apk dosyasını kurduktan sonra flash player destekleyen bir tarayıcı da kurmak şart.

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Flash'ı kasmasından dolayı kötüleyenler ve html yi destekleyenler o reklamlar html olsa ne yapacaklar acaba. Üzerinde etkileşimde bulunabilen 10 tane html reklam olsun bir sitede o zaman görürüm ben sizi. Buyrun; Epic Citadel

Bunlarda ekran görüntüleri..
i6390079_epic2.jpg

i6390078_epic1.jpg

i6390080_epic3.jpg

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Flash'ı kasmasından dolayı kötüleyenler ve html yi destekleyenler o reklamlar html olsa ne yapacaklar acaba. Üzerinde etkileşimde bulunabilen 10 tane html reklam olsun bir sitede o zaman görürüm ben sizi. Buyrun; Epic Citadel
i6390080_epic3.jpg

Ayni sekilde bende de sorun var böyle.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende güya 11.1 yüklü ama mesela herhangi bir tarayıcıdan digiturkplay'i açmak istediğimde flash yukle uyarısı alıyorum.
NOT Biliyorum uygulaması var ama sadece maç anında yayın veriyor uygulama.