Androidsitem.net - İçerik çalıp üstüne bunu kabul etmeyip hakaret eden site.

Reaksiyon puanı
2,148
Beyler buyrun size içerik kopyalayıp bunu kabul etmeyen zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan bir site. Üstüne bir de hakaret ediyor.

Bu sitede bi içerik gördüm, aynısı andronova'da vardı, alıntı yaptığını kabul etmesi gerektiğini güzelce söyledim ama kabul etmedi.

Şimdi bu iki konu birbirinin aynısı değil mi bi bakın da karar verin.

Site1
Site2

Uzman moderatör(!)'ümüzle yaptığımız diyaloğa buradan bakabilirsiniz.
http://forum-androidsitem.net/konu-efs-klasoru-nedir-nasil-yedeklenir.html

Mesajları silerse bu da resim. (Silmiş bile :D)
tUjYkAh.jpg

mbBhjSz.png

Ama hakkını vereyim hala banlamadı beni. :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
insan code kısmındaki renk kodlarını siler bari :D

Reaksiyon puanı
2,148
Onu da dedim, kodları kendim yazıyorum yazarken oluşan sarkıntılardır diyor, hala da düzeltmemiş. :D
İnsanda biraz utanma olur.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
sitenin niye gelişemediği belli :D

Reaksiyon puanı
2,148
Sitenin adını burada yazmam belki onlar için iyi bile olmuştur, reklamın iyisi kötüsü olmaz. :D

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ahaha :D ne guldum ya sarkintilar demek , boyle seviyesiz
platformlardan cok onune gelen forum acarsa

Reaksiyon puanı
2,148
Profilimi incele diyor bir de. :) Özel mesaj atıyor adam olsan düzgün nick alırdın diye (bir daha gireceğimi düşünmediğim sitelerde kullandığım nick) ama arkadaşa özel mesaj atılamıyor çünkü kapatmış. Bu kadar da zeki. :D

KEKO_01

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Profilimi incele diyor bir de. :) Özel mesaj atıyor adam olsan düzgün nick alırdın diye (bir daha gireceğimi düşünmediğim sitelerde kullandığım nick) ama arkadaşa özel mesaj atılamıyor çünkü kapatmış. Bu kadar da zeki. :D

Adamın hakkını vermeliyiz. Alıntı yapmak da zor iş... İnternette ara bul, sonra kopyala, yapıştır. Haa bir de konuyu gönder tuşu var değil mi? :D :D Daha sonra bir de şuursuz olmak gerekiyor ama onun için kolay iş.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bence de aynısı değil. Yer yer üç nokta kullanılmış :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beyler buyrun size içerik kopyalayıp bunu kabul etmeyen zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan bir site. Üstüne bir de hakaret ediyor.

Bu sitede bi içerik gördüm, aynısı andronova'da vardı, alıntı yaptığını kabul etmesi gerektiğini güzelce söyledim ama kabul etmedi.

Şimdi bu iki konu birbirinin aynısı değil mi bi bakın da karar verin.

Site1
Site2

Uzman moderatör(!)'ümüzle yaptığımız diyaloğa buradan bakabilirsiniz.
http://forum-androidsitem.net/konu-efs-klasoru-nedir-nasil-yedeklenir.html

Mesajları silerse bu da resim. (Silmiş bile :D)
tUjYkAh.jpg

mbBhjSz.png

Ama hakkını vereyim hala banlamadı beni. :D

Googleandroid.gen.tr nin içerikleri onlar andronova ya satıldı ama kullanıcılar yeni foruma geçti muhtemelen yazının sahibidir o kendi yazısına izin alacak değil ya

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Googleandroid.gen.tr nin içerikleri onlar andronova ya satıldı ama kullanıcılar yeni foruma geçti muhtemelen yazının sahibidir o kendi yazısına izin alacak değil ya

Googleandroid.gen.tr vardı bir zamanlar. Türkiye nin en büyük illegal Android Platformu idi. Ben de oradaydım, birçok rom, root konularım vardı. Sitenin sahibi 2 kardeş ( A ve E) siteyi forum.andronkva.net e sattılar. Ama sorun şu ki andronova legal bir platform idi ve içeriğin %90 ı illegal olduğu için site ylk oldu. Zaten orada andronova dan devam edenlerin sayısı bir elin parmağını geçmez. Bir orada bir aileydik, ayırdılar bizi. Ondan sonra android***.com diye bir site açıldı, biz de oraya gittik. Fakat sitede sürekli reklam, her linkte bc.vc reklamları falan vardı. Orada destek ekibi idim ve bıraktım. Sonra bu konu android sitem in kardeş sitesinde yöneticilik yaptım. Derslerime engel olduğu için bırakıp buraya geldim. Aslında bunları anlatmamam gerekirdi ama içimdekileei boşalttım, iyi oldu. Iste o sitenin hikayesi de bu, orada bunu yapan arkadaşın ismini verin bana, sahibi tanıdığımdır, gerekli olanı yapar.

Reaksiyon puanı
2,148

Yazının sahibi o değil, onu da sordum zaten. Sahibi olsa benim düzgünce sorduğum soruya düzgünce evet sahibi benim derdi, adam konular benzemiyor diyor. Biraz dikkat.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Maalesef burdaki haberi yazıyı kopyalayıp ta başka yerde mesaj kasan, forum moderatörlüğü yapmaya çalışan, haber sitesi yapmaya çalışan... insan çok. Gazeteler bile yapıyor bazen o galeriler vs...

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
İçerik hırsızlığı çok fazlalaştı ne yazık ki önüne de geçilmiyor