Telefonu güncellediğinde rom'da bir değişiklik olur mu yoksa internetten birşey indirme mi lazım ?
teşekkürler...Custom rom yüklediysen zaten normal güncellemeleri alamazsın. Rom geliştiricileri yeni sürüm geliştirirse onu tekrar kurarsın.
teşekkürler... Elimdeki telefon htc xl donanımsal olarak yeterli olmasından kastınız ney? Bide telefonu güncellediğimde bana ne tür getirileri olacak ICS'ı güncelleme yaparak getirebilir miyim?mesajınız forum kurallarına aykırı haberin olsun. soruna gelecek olursak elbette değişiklik oluacaktır ama romu yükeleyebilmek için elindeki cihaza özel rom olması gerekmekte donanımsal olarak düşükse yapabileceğin fazla bir şey yok.
çok sağol işte bu cevabı bekliyordumdaha fazla özelleştirmeden tut güncel adroid yazılımlarına sahip olursun ya da ek özellikler gelir misal tul kilidini açmak için yüz taraması yapması gibidonanımdan kastım her güncelleme donanım sytandartını yükselttiği için performans anlamımda yavaşlık söz konusu olabilir
![]()
ben dubai malı s3 aldım acaba ona nasıl orjınal s3 programı yükleyebilirim yani hareketli ekran yok mesela orta tuşa basılı tutunca görev yöneticisi yerine geçmiş görevler geliyo ne yapabilirim