Android'li Galaxy Star'a çöp diyenler...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XuSeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sizleri anlayamıyorum,

Sırf sizlerin isteklerini karşılamıyor diye bir telefonu çöp diye isimlendirmek hiç hoş değil. Herkes sizin ve benim gibi telefonunda NFS MW, Deag Trigger ve Modern Combat vb oyunları oynamıyor. Pek âlâ bir Temple Run veya Subway Surfers tarzı oyunları kaldıracaktır bu kapasitedeki bir telefon. Zaten adı üzerinde Giriş seviyesi, Orta seviye bir telefonda bu ekran çözünürlüğü olsa o zaman katılırım dediğinize.

Telefon şuan ki özellikleriyle bütün uygulamaları çatır çatır çalıştırır. Oyun oynamayanlar içinde birebir bir telefon olur.

Sözün kısası her şeye kendi açınızdan bakmayın lütfen...

Nedense bunu yazma gereği hissettim :)

DangeRWoLL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Katılıyorum.Herkezin bütçesi yeterli olmaya bilir yada hediye olarak bi çocuğa felan alınabilir.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hayırdır bu sinir? :D

Sinir değil sadece gıcık oluyorum böyle şeyler yazanlara. Kendim LG 4X HD kullanıyorum, yeri gelir oyun oynarım yeri gelir film izlerim, nette gezerim. Benim ihtiyaçlarımı karşıladığı için bu telefonu seçtim. Eğer oyun oynamayı sevmeseydim gerçekten gider Giriş-Orta seviye filan alırdım.

Çöp olarak nitelendiriyorsanız kendinize saklayınız efendim. Belki siteyi gezen adam görecek çocuğuna almak isteyecek yazılan yorumlar yüzünden vazgeçecek. Telefonun asıl amacı iletişimdir unutmayalım. :)

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
galaxy w'de android 4.1 olmamasını ama bu telefonda olmasını neye bağlayabiliriz?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Doğru :) Zaten adamlar GİRİŞ SEVİYESİ diyor. Giriş seviyesi cihazla gidip MC4 oynanmaz yani. Temple Run Subway Surfers gibi oyunları rahatlıkla oynar. Hatta Dead triggeri en düşük efektlerde kaldırır bence :)

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Valla bana kalsa adı üstünde telefon alo de kapat ama işte teknoloji manyağı olmuş milllet, evinde ekmek yok gider en iyi telefon peşinde koşar :)

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ne zaman bir orta seviye altı telefon ICS alsa aklıma Galaxy W geliyor ://

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
galaxy w'de android 4.1 olmamasını ama bu telefonda olmasını neye bağlayabiliriz?

Bahsettiğim konu o değil :) benim anlatmak istediğim kişilerin sırf kendi isteklerini karşılamadığı için bir telefonu çöp diye nitelendirmesidir. :)

Şahsen W abimde var. İzin verse rootlayıp vericem 4.1'i ama yersin köteği diyor. :) Eğer garantisi dolduysa root yapıp 4.1 kurabilirsin

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet bu benimde dikkatimi çekti, ne zaman bir giriş seviyesi ya da orta seviye telefon tanıtılsa yorumlarda 'Çöp' ifadesine rastlamak mümkün oluyor. Can sıkıcı bir durum. İnsanın alası varsa da almayası geliyor o telefonu.