Androidin En iyisi

Androiddeki en iyi ve hızlı tarayıcı

• Kullanılan toplam oy
    44
  • Anket kapatılmış .

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Android işletim sisteminde en hızlı internet tarayıcı hangisi ?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
çoğu tablette kendi tarayıcısı olarak chrome yüklü geliyor sana sadece güncellmesi kalıyor gerçi onuda otomatik yapıyor ya

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Firefox beta kullanıyorum. Chrome'den çok daha hızlı. Tavsiye ederim.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=36351]mr_rain[/MENTION] fırefoxtan memnunmusun yorumlarda fırefoxu yerin dibinin dibine sokmuşlar şaşırdım memnun olduğunu görünce gerçi kullanmadım olumsuz yorumlardan dolayı

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Yapma Allah aşkına daha videoları tam ekran bile yapamıyor. :D

Beta olduğunu hatırlatırım. Hız olarak memnunum ben. Nexus 4'te gayet hızlı çalışıyor.

@mr_rain fırefoxtan memnunmusun yorumlarda fırefoxu yerin dibinin dibine sokmuşlar şaşırdım memnun olduğunu görünce gerçi kullanmadım olumsuz yorumlardan dolayı

Beta olması sebebiyle hataları var elbette. Ancak bu haliyle Chrome'den hızlı. Defalarca denedim bunu.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Beta olduğunu hatırlatırım. Hız olarak memnunum ben. Nexus 4'te gayet hızlı çalışıyor.

Beta olması sebebiyle hataları var elbette. Ancak bu haliyle Chrome'den hızlı. Defalarca denedim bunu.

Final sürümü de aynı değişen birşey yok. Daha TR dil desteği bile yok. :(

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Dil desteğinin olmaması kötü olduğu anlamına gelmez. Nihayetinde mobil platformda yeni bir tarayıcı. Geliştirilecek, hataları düzeltilecek. Geleceği parlak bana göre.

Not: Play Store ortalaması da 4.3 ayrıca. Bu kadar kötü ve problemli bir uygulamaya kimse bu kadar puan vermezdi herhalde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Uc browser :) kartanesinin üstüne tanimam arkadaş gerisi ram i yerle bir ettiği ile kaliyo :) hem download seceneginin olmasi arti bişi videolari bile rahatlikla download ediyor..

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Chrom Kullanıyorum Çokta İyi Yane s3 ve Note 2 de kullanıyor Gerçekten Çok İyi :D

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Standart browser yeterince iyi bence. Note 2 kullanıyorum

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Firefox beta kullanıyorum. Chrome'den çok daha hızlı. Tavsiye ederim.

9 ay önce S3 ü aldığımda ilk işim Firefox u yüklemek oldu.Başka hiçbir tarayıcı kullanmadan firefox ile kullanmaya başladım S3 ü.Taa ki 2-3 ay önce firefox artık sürekli çökmeye başlayana kadar.Başka bir tarayıcı deneyim dedim.Chrome zaten önyüklü olarak mevcuttu.Telefonu aldığımdan beri ilk defa 2 ay önce Chrome u açtım ve çok klasik bir tabir olacak ama "Tofaştan Ferrariye" binmiş gibi hissettim kendimi.Sonra hemen firefox u sildim.Bir daha da asla telefonda firefox kullanmam.Ama bilgisayarda Firefox olmazsa olmazımdır.Mozilla maalesef Android için Firefox u iyi yapamamış.7 aydır Firefox kullandığım için sinirden kendimi yedim."Neden bir kez olsun Chrome u açmadın" dedim kendi kendime.Neyse ki geç oldu ama güç olmadı.Androidde en iyi tarayıcı bence Chrome.Kendi tarayıcısıda iyi gerçi ama Chrome çok daha kullanışlı.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Chrome çok övülmüş bakayım dedim altta yorumların hepsinde düz gidiyorlar.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Chrome ve opera kurulu ama chromeyi varsayılan olarak kullanıyorum.

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Güncellemeden önce Opera ,güncellemeden sonra Chrome

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
opera hızlı ama videoları açmıyor video ile işim varsa dolphini kulllanıyorum.
chrome deli ediyor beni sekmeleri kapatıyorum açtıgımda yine eski sayfalar açılıyor

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
opera hızlı ama videoları açmıyor video ile işim varsa dolphini kulllanıyorum.
chrome deli ediyor beni sekmeleri kapatıyorum açtıgımda yine eski sayfalar açılıyor

Dolphin de son güncellemeyle gitmedimi flash destegi?

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
9 ay önce S3 ü aldığımda ilk işim Firefox u yüklemek oldu.Başka hiçbir tarayıcı kullanmadan firefox ile kullanmaya başladım S3 ü.Taa ki 2-3 ay önce firefox artık sürekli çökmeye başlayana kadar.Başka bir tarayıcı deneyim dedim.Chrome zaten önyüklü olarak mevcuttu.Telefonu aldığımdan beri ilk defa 2 ay önce Chrome u açtım ve çok klasik bir tabir olacak ama "Tofaştan Ferrariye" binmiş gibi hissettim kendimi.Sonra hemen firefox u sildim.Bir daha da asla telefonda firefox kullanmam.Ama bilgisayarda Firefox olmazsa olmazımdır.Mozilla maalesef Android için Firefox u iyi yapamamış.7 aydır Firefox kullandığım için sinirden kendimi yedim."Neden bir kez olsun Chrome u açmadın" dedim kendi kendime.Neyse ki geç oldu ama güç olmadı.Androidde en iyi tarayıcı bence Chrome.Kendi tarayıcısıda iyi gerçi ama Chrome çok daha kullanışlı.

Bende de tam tersi oldu. Chrome'yi default browser olarak kullandım 2 hafta kadar. Başlarda inanılmaz hızlıydı ancak sonra donmalar, yavaşlık vs sorunlar oldu. Ardından firefox yükledim ve 1.5 aydır kullanıyorum. Bugüne kadar çökme, donma, kararsızlık vs. sorunlar hiç yaşamadım. Çok ilginç gerçekten.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sizce hangisi en az enerji harcıyor batarya tüketimi olarak opera mını nasıl

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
En iyisi operaydı yeni motor yeni güncellemelerle cok kasıyor suan için Firefox 21 sürümü gayet iyi