- Reaksiyon puanı
- 344
Android işletim sisteminde en hızlı internet tarayıcı hangisi ?
Firefox beta kullanıyorum. Chrome'den çok daha hızlı. Tavsiye ederim.
Yapma Allah aşkına daha videoları tam ekran bile yapamıyor.![]()
@mr_rain fırefoxtan memnunmusun yorumlarda fırefoxu yerin dibinin dibine sokmuşlar şaşırdım memnun olduğunu görünce gerçi kullanmadım olumsuz yorumlardan dolayı
Beta olduğunu hatırlatırım. Hız olarak memnunum ben. Nexus 4'te gayet hızlı çalışıyor.
Beta olması sebebiyle hataları var elbette. Ancak bu haliyle Chrome'den hızlı. Defalarca denedim bunu.
Firefox beta kullanıyorum. Chrome'den çok daha hızlı. Tavsiye ederim.
opera hızlı ama videoları açmıyor video ile işim varsa dolphini kulllanıyorum.
chrome deli ediyor beni sekmeleri kapatıyorum açtıgımda yine eski sayfalar açılıyor
Dolphin de son güncellemeyle gitmedimi flash destegi?
9 ay önce S3 ü aldığımda ilk işim Firefox u yüklemek oldu.Başka hiçbir tarayıcı kullanmadan firefox ile kullanmaya başladım S3 ü.Taa ki 2-3 ay önce firefox artık sürekli çökmeye başlayana kadar.Başka bir tarayıcı deneyim dedim.Chrome zaten önyüklü olarak mevcuttu.Telefonu aldığımdan beri ilk defa 2 ay önce Chrome u açtım ve çok klasik bir tabir olacak ama "Tofaştan Ferrariye" binmiş gibi hissettim kendimi.Sonra hemen firefox u sildim.Bir daha da asla telefonda firefox kullanmam.Ama bilgisayarda Firefox olmazsa olmazımdır.Mozilla maalesef Android için Firefox u iyi yapamamış.7 aydır Firefox kullandığım için sinirden kendimi yedim."Neden bir kez olsun Chrome u açmadın" dedim kendi kendime.Neyse ki geç oldu ama güç olmadı.Androidde en iyi tarayıcı bence Chrome.Kendi tarayıcısıda iyi gerçi ama Chrome çok daha kullanışlı.