Androidi En İyi Kullanan Telefon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SMaraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Androidi En İyi Kullanan Telefon hangisi ?

216melih216

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bence Nexus.Çünkü sonuçta Google ile bir marka beraber yapıyor ve bu telefonlara saf android deniyor.Ama onun dışında HTC olabilir.Arayüzü pek değiştirmeden Android arayüzüne benzer bir tema sunuyor ve gayet verimli çalışıyor.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Android esnek bir sistem oldugu icin firmalar kendilerine gore yontuyorlar sistemi. Aslinda neye gore en iyi bu konu goreceli olarak degisir.

En yetenekli: samsung. Cunku androide bir okadar daha kullanim ozelligi kazandiriyorlar.

En stabil: 1-nexus ve android one cihazlari. 2- sony, 3- htc

Cihazlar dort dortluk degil. Hepsinin iyi ve kotu yonleri var. Samsung un ekrani kameralari islemcileri guzel, sony nin kasasi saglam arayuzu stabil ram kullanimi az, lg nin ekrani kameralari guzel, htc nin arayuzu guzel, kasa malzemesi premium. Yani bu konu beklentilere gore kesinlikle degisir. Hem ekrani en iyi hem kamerasi en iyi hem islemcisi en guclu hem bataryasi en iyi hem kasa malzemesi en kaliteli, hemde cok hizli guncelleme alan bir urun olmadigi icin beklentiniz ne ise o urune yonelmek en dogrusu.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Bence de en üst arayüz Touchwiz (Samsung) ancak Samsung'un da kendine göre handikapları var ileri ki dönemlerde hantallaşma gibi sorunları var. En stabil arayüzün Sense (HTC)'e ait olduğunu düşünüyorum bende ancak onun da kendine göre handikapları var ama nedense HTC bana hep bir adım daha yakın gelmiştir.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
nexus ve htc bence

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Her ne kadar pek bilen olmasa da Xiaomi Mi 5 bence. Uygulamaya tıklandığı an açılıyor :)

Sony Xperia Z kullandığım zamanlarda hep Xiaomi firmasının kullandığı MIUI romunu cihaza yüklerdim ama cihazda 1 gb ram olduğu için kasmalar filan olurdu :D Arayüzü çok hoşuma gidiyor halen.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ben saf android ve HTC derim.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Heyçtisi fanıyım, Nexus derim. Elimdeki HTC'yi de bununla beraber ekimden beri kullanıyorum ve hiç sıkıntı çıkarmıyor. Fakat bazen bir iki saniyeliğine donuyor. Nexus direkt Android'in kendisi, telefonlar kabaca ama sıkıntı çıkarmaz.

elinoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Samsung'n Note serisi Androidi en iyi kullanan seridir bence.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bence samsung
Diger android arayuzleri cok bos zaten
Benim icin yetenekli arayuz lazim
Artik touchwiz hantallasmiyorda:)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Android'i en iyi Nexus'lar kullanır. Sonra HTC, sonra LG.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
HTC One M7'deki stabiliteyi hiçbir android telefonda göremedim ben. 2013'ten beri kullanımda, hâlâ tık demeden çalışıyo. M8 o kadar iyi değil mesela.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Htc m9 çıktığı gün aldım sense arayüzü ilk günkü gibi hızlı ve stabil. Samsung'da bunu göremezsiniz illa bir yerde bir sorun çıkartıyor touchwiz. Lg g2 ile sorunsuz arayüz sunuyordu diğer üst modellerini kullanma imkanım olmadı. Sony hiç kullanmadım ancak bu markalar arasında uzun vadede en stabili olduğu söylenir yıllardır. Sonuç olarak kendi tecrübelerimce kesinlikle HTC sense diyorum.