Androide geçtim 2-3 sorum olcak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nevzat25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nevzat25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1. Google play store indirdiğimiz apk midir nedir onlar nerede toplanir yada onlari hangi programla temizlerim?

2. Google play storedeki uygulamaları ücretlileri yani ücretsiz olarak indirmenin yolu var mı? (Most wanted vb.)

3. Böle güzel temalari felan nerden bulurum? (S3 mini kullanıcısıyım)

4. Pop-up izleme felan nedir bir kere nasil olduysa yaptim sonra anlamadim nasil yaparim anlatirsaniz?

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
1. Google play store indirdiğimiz apk midir nedir onlar nerede toplanir yada onlari hangi programla temizlerim?

2. Google play storedeki uygulamaları ücretlileri yani ücretsiz olarak indirmenin yolu var mı? (Most wanted vb.)

3. Böle güzel temalari felan nerden bulurum? (S3 mini kullanıcısıyım)

4. Pop-up izleme felan nedir bir kere nasil olduysa yaptim sonra anlamadim nasil yaparim anlatirsaniz?

1-indirdiklerin uygulamadır niye siliyon ki
2-blackmart marketi indir ordan herşeyi indirebilirsin
3-go launcer yada markette launcer diye arat güzel temalar bulabilirsin
4-bunu bilemiycem daha 4.2 kullanmak nasip olmadı

Nevzat25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-indirdiklerin uygulamadır niye siliyon ki
2-blackmart marketi indir ordan herşeyi indirebilirsin
3-go launcer yada markette launcer diye arat güzel temalar bulabilirsin
4-bunu bilemiycem daha 4.2 kullanmak nasip olmadı

Ben kaldiriyorum onlarin dosyalari kaliyorki benim hafiza fazla bosalmiyo
O go launcheri fazla sevmedim
Bkackmarti nerden bulurum

AeonfluxTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dosyaları kaldırırken dosya ismine tıklayıp önbelleği temizleme gibi işlemler yapmanı öneririm hafızayı boşaltabilmek için. tema olayına gelince de en kalitelisi aslında spb shell 3d ama ücretli bi uygulama. blackmart tan indirmek istersen de root yetkisi falan istiyo bence tema olayına fazla bulaşma. hem ram sıkıntısı yaşarsın hemde riske gerek yok. pop up olayına gelince android 4.1.2 de telefonunun geri tuşuna basılı tutunca ekranın sol köşesinde bi simge açılır mavi renkli onu çekerek aynı anda 2 ekran kullanabilirsin. aklına takılan başka birşey varsa elimden geldiğince cevaplarım.

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk soru için cevap verilmiş zaten, ikincisi için blackmart güzel bir uygulama aslında ve pratik oldukça ama tabii her uygulama bulunamıyor ya da bulunsa bile hata verebiliyor. öyle durumlarda most wanted için örnek vereyim need for speed most wanted apk, full apk gibi terimlerle aratırsan eğer yabancı sitelerde muhakkak bulursun. tema, launcher olarak da en akıcı olanlar arasında NOVA ve Apex launcherlar var tavsiye edebilirim. elbette ücretli versiyonları da var bunların ama muhtemelen ücretsiz halleri yeterli gelecektir. pop-up ise video izlerken sağ alt taraftaki ikona tıkladığın zaman izlediğin videoyu küçük bir ekrana sığdırıp onu seyrederken diğer işlevleri kullanmana izin veriyor. sms atmak internette gezinmek gibi. çoklu ekran ise geri tuşuna basılı tuttuğunda sol tarafta gelen menüde yer alan uygulamaları ekranı ikiye bölerek aynı anda kullanma imkanı sunan bir özellik.