Android'den USB'ye Windows .iso yazdırma

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Prime Os Kurdum Pc'ye.Windows'un gözükmesi için GRUB'uda yükledim ama GRUB açılmıyor.
GRUB Loading Error 17
Hatası veriyor.Windows'a erişemiyorum.Sıfırdan format atmak istedim ama diğer bilgisayarım,serviste...
Android'de birkaç uygulama var ama başka çözüm var mı ?
@rise @kilicbaligi

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Siz herşeyi çok yanlış anlamışsınız :\ Konuyu tekrar okuyun
Bence siz yeniden okuyun ilk önce aracı iner onun üzerinden ISO dosyası indirilirdi artık direk ISO iniyor galiba 4.5gb dosya direk yükleniyor çünkü ve rufus bu uygulama ile çalışması gerekiyor diye biliyorum bu sayede belki bir ilerleme kaydedebilirsiniz.

Program ( inno setup extractor )

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Bana İSO 2 USB gibi bir uygulama lazım.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Eğer amaç Windows 10'u USB'ye yazdırmak ise (USB sürücü formatı FAT32 ve temiz olmak kaydıyla) indirdiğin ISO kalıbını PrimeOS üzerinden RARLAB gibi bir arşiv programı ile USB'ye çıkartabilirsin. Cihazı USB üzerinden başlatarak Windows yükleme ekranından bilgisayarı onar yapmayı deneyebilirsin. "GRUB Loading Error 17 " konusunda @rise moderatörümüz iyi bir yönlendirmede bulunabilir. Kolay gelsin @Captain Price 123.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Eğer amaç Windows 10'u USB'ye yazdırmak ise (USB sürücü formatı FAT32 ve temiz olmak kaydıyla) indirdiğin ISO kalıbını PrimeOS üzerinden RARLAB gibi bir arşiv programı ile USB'ye çıkartabilirsin. Cihazı USB üzerinden başlatarak Windows yükleme ekranından bilgisayarı onar yapmayı deneyebilirsin. "GRUB Loading Error 17 " konusunda @rise moderatörümüz iyi bir yönlendirmede bulunabilir. Kolay gelsin @Captain Price 123.
Artık sorunu çözdüm.Servisdeki PC'im geldi ve onla işimi hallettim.PrimeOS açılmıyordu.@rise 'de sorunu çözemedi.Yinede sağolun.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Windows 10 veya Linux dağıtımlarında ISO aktarım işlerini kolayca yapıyorum
Android üzerinden ISO aktarımı hiç karşıma çıkmayan bir sorun olduğu için tavsiye vermek istemedim, fayda beklerken zarar görmemek adına...

Not : İki ayrı USB bellek üzerine, birinde Windows birinde tercih ettiğimiz bir Linux dağıtımı önceden aktarılmış olarak hazır bulunmalı, bootable (önyükleme yapabilir) olduklarını da önceden sınamak gerekiyor.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Windows 10 veya Linux dağıtımlarında ISO aktarım işlerini kolayca yapıyorum
Android üzerinden ISO aktarımı hiç karşıma çıkmayan bir sorun olduğu için tavsiye vermek istemedim, fayda beklerken zarar görmemek adına...

Not : İki ayrı USB bellek üzerine, birinde Windows birinde tercih ettiğimiz bir Linux dağıtımı önceden aktarılmış olarak hazır bulunmalı, bootable (önyükleme yapabilir) olduklarını da önceden sınamak gerekiyor.
Zaten Şöyle Bir Bellek Hazırladım ;
Windows 8.1
Windows 7
Windows 10
Linux Mint
"Çok Yardımcı Oldunuz Sağolun :) "