Android'den Sıkıldım! Apple'nin Hangi Ürününü Alayım?

NedensizPostala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar android'den iyice sıkıldım telefonumuda bu akşam sattım. apple ürünü almayı düşünüyorum.
Maliyeti 1300 lirayı açmamalı sizce ne alayım? ikinci el mi alsam? 5S için.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Keske satmasaydin ipad alsaydin yanina iphone verdigin fahis fiyat vergi ipade verdigin para ise tam degerinde

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım 1300 TL'Ye iPhone 4S 8GB Var.Belki 2.El 16,32 GB Bulursun.Ama Benim Akrabamda iPhone 4S 16 GB Var.iOS 7 Yükledi.İlk Aylarda Memnundu Fakat Güncelleme Gele Gele Telefon Yavaşladı Ve Şu Anda Biraz iPhone Hızını Kaybetti.Yani iOS 8 Gelince iPhone 4S'in Yavaşlama İhtimali Çok Yüksek.Şu Anda Durum Vahim Olan iPhone 4 Gibi Olacak Gibi.
Bence İkinci El iPhone 5 Bulursan Al.Çünkü iPhone 5 Şu 1-2 Yıl Belki Sorun Çıkarmayacak Telefon.Birde iPhone 5C Var.Ona Hiç Bulaşma Zaten.iPhone 5S 1500 Liralara İnmesi İçin Daha Var.Yani Bence Uygun Fiyatlı iPhone 5 Al.Fakat Birde Renk Seçimi Önemli.Aslında Siyah Derdim Fakat iPhone 5'in Siyahı Dökülme Yapıyor Ve Görsel Anlamda Biraz Tadını Kaçırıyor.Beyaz 16 GB iPhone 5 Önerim.

NedensizPostala

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım 1300 TL'Ye iPhone 4S 8GB Var.Belki 2.El 16,32 GB Bulursun.Ama Benim Akrabamda iPhone 4S 16 GB Var.iOS 7 Yükledi.İlk Aylarda Memnundu Fakat Güncelleme Gele Gele Telefon Yavaşladı Ve Şu Anda Biraz iPhone Hızını Kaybetti.Yani iOS 8 Gelince iPhone 4S'in Yavaşlama İhtimali Çok Yüksek.Şu Anda Durum Vahim Olan iPhone 4 Gibi Olacak Gibi.
Bence İkinci El iPhone 5 Bulursan Al.Çünkü iPhone 5 Şu 1-2 Yıl Belki Sorun Çıkarmayacak Telefon.Birde iPhone 5C Var.Ona Hiç Bulaşma Zaten.iPhone 5S 1500 Liralara İnmesi İçin Daha Var.Yani Bence Uygun Fiyatlı iPhone 5 Al.Fakat Birde Renk Seçimi Önemli.Aslında Siyah Derdim Fakat iPhone 5'in Siyahı Dökülme Yapıyor Ve Görsel Anlamda Biraz Tadını Kaçırıyor.Beyaz 16 GB iPhone 5 Önerim.
1300 liraya garantili 5c gördüm 5cnin neresi kötü?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
androidden sıkıldıysan iphoneden kesin sıkılırsın android kişileştirme bakımından çok zengin bence s3 miniden sıkılmışsındır.
arkadaşın dediği gibi bi ipad mini alsaydın.iphone sıfır alcaksan 4s ikinci el alcaksan 5 yada 5s var.
1400 e g2 al bence arayüz filan çok hoş performanstan söz etmiyorum bile :)

TechANDmobilE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malzeme kalitesi pişman edecek bir ürün değil kesinlikle .apple plastik kasayı bile çok iyi bir işçilikle montaj etmiş

depresan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüketim çılgınlıgı bu olsa gerek,

canım sıkıldı telefon değiştirecegim bu da ne demek böyle, babam her zaman derdi oğlum para kolay kazanılmıyor diye çarçur etme derdi.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
bende 5c mi alsam zaten telefonu kılıfla kullanan birisiyim ne dersiniz

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar android'den iyice sıkıldım telefonumuda bu akşam sattım. apple ürünü almayı düşünüyorum.
Maliyeti 1300 lirayı açmamalı sizce ne alayım? ikinci el mi alsam? 5S için.

Android den sıkıldıysan Iphone dan ne bekliyorsun? Çok merak ettim. :what:

Gs_Li

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1300 liraya garantili 5c gördüm 5cnin neresi kötü?
inanma kardeşim bende var 5c kalite olarak çelik kasalara göre elinde daha iyi kavrayabiliyorsun çok kaliteli telefon .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende 5c mi alsam zaten telefonu kılıfla kullanan birisiyim ne dersiniz
al kardeşim bende var kılıfsız kullanıyorum 6-7 kere yere düşürdüm dışarıda hiç birşey olmadı kasası çok dayanıklı sadece görünüşü dayanıksız gibi duruyor 5 de kullandım 1 kere dışarıda düşürdüm telefonun kasası yamuldu ama 5c ye birşey olmadı . cebimde araba ve ev anahtarı olmasına rağmen kılıfsız şekilde hiçbir çizik oluşmadı bizzat anahtar ile denedim ufacık bir çizik olustu dahada birşey olmadı. elinde en iyi kavrayabilecegin apple telefonu bence.

11kasım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben anlamıyorum ki 5cnin malzemesine laf atanlar sağlam değil diyenler ellerine alıp kullandı mı ? İP5 5cden daha ince yani sağlamlığı bence daha az ..:)