Androidden anlayalar acilll baksın (samsung)

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Galaxy s4
Arkadaşlar lütfen bu işi bilen yardım etsin telefona root attım uygulamaları taşımak için ama telefona root attıktan sonra güncelleye tıklayınca cihazınız modifiye edildi diye birşey çıkıyo Bana bir kaç kişi root güncelleme gelmesini etkilemez demişti ama etkiliyomuş bu arada sayaç artmış olabilir diye duydum bu sayaçı nasıl sıfırlıyıcaz ve artıp artmadığını nasıl anlıyıcaz.Şimdi garantiye versem kabulde etmezler acill yardım........

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eğer telefonunuzu 4.3 güncelledikten sonra root yaptıysanız, knox sayacı set edilmiştir ve bunun şu an bulunan bir çözümü yoktur. Muhtemeln garanti dışına çıkmıştır. Samsung bu yenilikten ötürü çok eleştiriliyor ama şimdilik bir çözüm yok

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Eğer telefonunuzu 4.3 güncelledikten sonra root yaptıysanız, knox sayacı set edilmiştir ve bunun şu an bulunan bir çözümü yoktur. Muhtemeln garanti dışına çıkmıştır. Samsung bu yenilikten ötürü çok eleştiriliyor ama şimdilik bir çözüm yok
ben knoxu rootdan sonra sildim Şimdi telefona stock rom falan atılsadamı düzelmez

conywolker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
stock roma dönerseniz düzelir hocam sayaç kaçta şuanda? önce 4.2.2. ye rootsuz stock romla dönüp ardından güncelleştirme ile 4.3 e geçmeniz lazım?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çözemezseniz yardımcı olurum yine pm atabilirsiniz?

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bildiğim kadarıyla sayaç set edildiğinde geri dönüşü yok. XDA de bir gelişmeyle karşılaşmadım.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Nasıl yani bidaha telefonu güncelleyemecegimmi bu ne saçmalık acaba garantiye versem desem yanlışlıkla yaptım parası neyse veriyim

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
1.Sayacı sıfırlamanın yolu yok .Telefonunuzun garanti dışı kaldı.
2. Güncelleme sorununa gelince ; telefonu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra denediniz mi?
3.Eğer hala güncellenmiyorsa odin ile güncel romu atmayı deneyin.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
stock roma dönerseniz düzelir hocam sayaç kaçta şuanda? önce 4.2.2. ye rootsuz stock romla dönüp ardından güncelleştirme ile 4.3 e geçmeniz lazım?

çözemezseniz yardımcı olurum yine pm atabilirsiniz?
hocam bu sayaça nasıl bakılıyor bide bana Stok rom yükleme yi anlatabiliemisiniz link falan atarsanız çok makbule geçer

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
1.Sayacı sıfırlamanın yolu yok .Telefonunuzun garanti dışı kaldı.
2. Güncelleme sorununa gelince ; telefonu fabrika ayarlarına döndürdükten sonra denediniz mi?
3.Eğer hala güncellenmiyorsa odin ile güncel romu atmayı deneyin.
Wipe yaptım ama yine aynı

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Muhtemelen Kies üzerinden güncelleme yapamayacaksınız. Ama ROM dosyalarını bilgisayarınıza indirerek Odin aracılığı ile telefonunuza yükleme yapabilirsiniz. ayrıntılı anlatımlar için XDA Developers forumunu kullanabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben biliyorum çözümü var . çok ya kolay. ayarlardan android sürümüne tıkla şu an kinden düşur olur:hammer: olursa eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
odin ile stock rom yüklerseniz telefonunuz ilk aldığınız gibi olur ve kies ile güncelleme yapabilirsiniz ancak knox sayacıyla ilgili bir fikrim yok. servislerde bakılıyor mu öyle şeylere bilmiyorum.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar iç karartıcı yorumlarınız için teşekkürler telefona stok rom attım düzeldi fakat sayaça nerden bakabilirim bilen varmı ?

audio3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben 4.3 hala geçmedim bende s4 kullanıyorum ve nedir bu knox kiliti,ben 4.3 e geçersem geri 4.2.2 ye dönüş yapamam mı yani

mertaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon kapalı iken ses + tuşu home butonu ve power düğmesine aynı anda basarsanız görebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam en alt satırda yazması lazım sayacın. 0x0 yazıyorsa ise sorun yok 0x1 ise garanti dışı kalmıştır.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Telefon kapalı iken ses + tuşu home butonu ve power düğmesine aynı anda basarsanız görebilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam en alt satırda yazması lazım sayacın. 0x0 yazıyorsa ise sorun yok 0x1 ise garanti dışı kalmıştır.
Öyle bişey yazmıyo ama yinede sağol

ben 4.3 hala geçmedim bende s4 kullanıyorum ve nedir bu knox kiliti,ben 4.3 e geçersem geri 4.2.2 ye dönüş yapamam mı yani
Hayır yapamazsın Ama neden dönücenki

audio3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle bişey yazmıyo ama yinede sağol

Hayır yapamazsın Ama neden dönücenki

benim s4 t-mobile versitonu ve orjinal romunda şebeke gelmiyor farklı rom yükledim onda şebeke geldi root gerekiyor tabi,eğer ben 4.3 e geçer de root edemezsem yada şebeke gelmezse geri eski 4.2.2 ye dönmem gerekecek yoksa tel çöp olur,birde şöyle bir konu buldum xda da nedir bu ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532714

drake565

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Odin ile sammobilden stock romu indirip telefonuna yüklersen güncellemeler aktif olur