feza08
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Selamlar arkadaslar. Soyle bir hususta sikinti yasiyorum: IOS tan Androide gecen bir kullaniciyim. iphone kullandigim zamanlar video izlerken home tusuna bastigimda veya multitaskingden baska bir uygulamaya gecip videoya geri dondugumde video nereye kadar yuklenmisse oraya kadar yuklu kalmaya devam ediyordu. Yani ornegin videonun 2 dakikalik kismi yuklu ise whatsappa girip mesaj yazip videoya donup aninda kaldigim yerden devam edebiliyordum. Simdi Android 4.2.2 CyanogenMod 10.1 kullanicisiyim. Stock Android 4.2.2 de de CM da da bu sorunu yasiyorum. Videoyu aciyorum youtubedan, whatsappa mesaj geliyor. Whatsappa girince videoya dondugumde videonun rame yazilan kismi silinmis oluyor. Bastan yuklenmek zorunda kaliyor. Ayni sorun whatsapp in popup bildirimi icin de gecerli. Popup bildirim geldiginde ayni youtubedan cikmisim gibi bastan yukleme yapiliyor kaldigim saniyeden itibaren. Mesela 10.34 te kalmis isem ve 15. dakikaya kadar yuklenmis ise mesaj gelince videonun ramdeki kismi silinip tekrar 10.34 ten stream edilmeye basliyor. Facebook Messenger da ise boyle bir sorun yok. Me yapmami onerirsiniz?