- Reaksiyon puanı
- 31
Arkadaşlar merhaba
Şimdi size basit ama garip bir soru soracağım
Hayatımda ikkez Android kullanıyorum
İlk telefonum symbian sonrası da hep ios işletim sistemine sahipti
Gelelim çözümünü bulamadığım soruya
Bu whatsapp da sohbetlerde gelen medyayı fotoğraf ve videoları galeriye Manuel olarak kaydetme imkanım var mıdır?
"otomatik kaydetme var" diyenleri duyar gibiyim ama öyle değil.
İos kullananlar bilir medyalar otomatik kaydedilmese de telefona kaydetmek istediğin görüntüyü sen kendin kaydet diyerek galeriye kaydedebiliyordun
Görseldeki gibi ama bu seçenek Androidin whatsapp uygulamasında yok.
Bunun bir yolu var mıdır?
Çünkü işim gereği günde en az 100-150 görüntü (video, fotoğraf) geliyor hepsinin kaydedilmesi istemiyorum benim istediklerimi tek tek kendim kaydetmek istiyorum, yani galeriden silmek yerine istediğimi indirmek
Bu konuyu bu kadar detaylı yazmamın sebebi de Google arastırmam da insanların sürekli otomatik kaydetmeyi anlatır olması
Teşekkürler ilginiz için
Ek
Android de de bu iş şöyle yani uzun yolu şu ben bunun kısayolu arayışındayım
İndirmek istediğimiz uygulamayı "galeride görüntüle" diyoruz
Ardından galeride açılıyor fotoğraf ve orada düzenle diyoruz
Sonrasında da düzenleme yapmak istersek yapıyoruz yapmak istemezsek de sağ üstte kaydet butonuna basıyoruz
Bu işlem bu kadar, bunlar yerine görseli (sadece fotoğraf için) açıp ss alıyoruz,
Şimdi soruyorum tüm bunlara ne gerek var
)
Bu işin kolayı yok mu?
Yıl olmuş 2019 Android olmuş 9ub emui si
nedir bu çile 
Şimdi size basit ama garip bir soru soracağım

Hayatımda ikkez Android kullanıyorum
İlk telefonum symbian sonrası da hep ios işletim sistemine sahipti
Gelelim çözümünü bulamadığım soruya

Bu whatsapp da sohbetlerde gelen medyayı fotoğraf ve videoları galeriye Manuel olarak kaydetme imkanım var mıdır?
"otomatik kaydetme var" diyenleri duyar gibiyim ama öyle değil.
İos kullananlar bilir medyalar otomatik kaydedilmese de telefona kaydetmek istediğin görüntüyü sen kendin kaydet diyerek galeriye kaydedebiliyordun

Görseldeki gibi ama bu seçenek Androidin whatsapp uygulamasında yok.
Bunun bir yolu var mıdır?
Çünkü işim gereği günde en az 100-150 görüntü (video, fotoğraf) geliyor hepsinin kaydedilmesi istemiyorum benim istediklerimi tek tek kendim kaydetmek istiyorum, yani galeriden silmek yerine istediğimi indirmek

Bu konuyu bu kadar detaylı yazmamın sebebi de Google arastırmam da insanların sürekli otomatik kaydetmeyi anlatır olması

Teşekkürler ilginiz için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ek
Android de de bu iş şöyle yani uzun yolu şu ben bunun kısayolu arayışındayım

İndirmek istediğimiz uygulamayı "galeride görüntüle" diyoruz

Ardından galeride açılıyor fotoğraf ve orada düzenle diyoruz

Sonrasında da düzenleme yapmak istersek yapıyoruz yapmak istemezsek de sağ üstte kaydet butonuna basıyoruz

Bu işlem bu kadar, bunlar yerine görseli (sadece fotoğraf için) açıp ss alıyoruz,
Şimdi soruyorum tüm bunlara ne gerek var

Bu işin kolayı yok mu?
Yıl olmuş 2019 Android olmuş 9ub emui si

Son düzenleme: